Juniora Investeringsrådgivare

Juniora Investeringsrådgivare

Är du en driven investeringsrådgivare i början av din karriär och som är nyfiken på nya möjligheter? Brinner du för relationer och optimala lösningar? Söderberg & Partners har nyligen lanserat ett nytt tjänstekoncept inom privatrådgivning med inriktning mot kunder med ett mindre förvaltat kapital. Vi har höga ambitioner och söker dig som vill vara med och förverkliga vår vision om att bli marknadsledande inom detta segment.

Söderberg & Partners Flexibel rådgivning tar sin utgångspunkt i en vision om att vi kan hitta ett effektivare och enklare sätt att hjälpa och hantera våra kunders behov av förvaltning och sparande genom att använda oss av digitala verktyg och hantera kommunikationen på distans. Vi söker flera investeringsrådgivare i början av sina karriärer med drivkraft och arbetskapacitet för att vara med och förverkliga detta.

Du kommer att placeras på huvudkontoret i Stockholm och kommer ingå i ett nytt team inom det nylanserade tjänstekonceptet Söderberg & Partners Flexibel rådgivning. Vi är specialiserade mot mindre kunder och erbjuder dem investeringsrådgivning, försäkringsrådgivning och kundservice. Hanteringen av kunder sker på distans, framförallt via telefon, mail och webb varför erfarenhet av detta är meriterande.

Eftersom detta är ett nytt koncept finns stora möjligheter att vara med och påverka och utforma verksamheten operativt. Det dagliga arbetet kommer bestå i att välkomna nya kunder, etablera en relation och inleda en rådgivningsprocess. Arbetssättet inom vårt koncept och de digitala verktyg vi har till hands möjliggör för oss att hantera en större mängd kunder än den genomsnittlige rådgivaren och ett stort fokus under 2019 kommer vara att etablera en relation med våra många kunder.
  • Swedsec
  • Har en bakgrund inom ekonomi och ett stort intresse för privatrådgivning
  • 1-3 års relevant arbetslivserfarenhet
  • Är ansvarsfull, noggrann och självständig med stort eget driv
  • Är lösningsfokuserad, hjälpsam och serviceinriktad
  • Har erfarenhet av att arbeta med kunder över telefon
Som rådgivare inom Söderberg & Partners har du tillgång till en gedigen analysavdelning inom försäkringar och finansiella produkter samt ett marknadsledande systemstöd. Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang och intresse för sina respektive arbetsområden. Vi söker medarbetare som sporras av stort eget ansvar, men som också ser till helheten och hjälper sina kollegor. Våra värderingar är viktiga och något vi lever efter i vardagen. Är du driven, hjälpsam, ansvarsfull och modig ser vi gärna att du söker dig till oss.

Vi kommer att rekrytera under hösten och intervjuar löpande, så registrera gärna dina uppgifter så snart som möjligt! Välkommen med din ansökan!

Placering: Regeringsgatan 45, Stockholm

Tillträde: Snarast, efter överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2018-11-04

Kontaktperson: Alexey Rebenius, ansvarig chef, alexey.rebenius@soderbergpartners.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 nov 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?