Försäkringskunnig till Säljstöd Gruppförsäkring

Försäkringskunnig till Säljstöd Gruppförsäkring

Har du ett stort intresse av försäkringar och vill jobba i en affärsnära roll i en branschledande organisation? Nu söker Söderberg & Partners en driven medarbetare till Säljstöd inom Gruppförsäkring

Vi söker dig som vill stödja våra rådgivare att leverera högsta möjliga kvalitet till våra kundföretag och dess anställda och att hjälpa till att hantera svårlösta problemställningar och utmaningar hos kunderna. Du har erfarenhet och goda kunskaper om försäkring, gärna med fokus på personrelaterade risker, ett starkt affärsmässigt driv och gillar tuffa utmaningar.

Vi letar efter en lagspelare med hög arbetskapacitet som klarar av att prestera både på egen hand och i grupp. Det är också viktigt att du är självgående, driven, uthållig och nyfiken och hela tiden strävar efter att förbättras. Vi arbetar med tydliga mål och regelbunden uppföljning.

Inom Säljstöd Grupp jobbar du kontinuerligt med att:
  • Stödja rådgivare till att leverera högsta möjliga kvalitet till våra kundföretag och dess anställda
  • Organisera och utveckla processer i den operativa driften
  • Vara med i, och stötta i, centrala upphandlingar
  • Vid behov producera kravspecifikationer och hantera IT-utvecklingsprojekt
  • Förståelse för IT/teknik
  • Akademisk examen inom ekonomi/finans
  • Ett stort intresse för försäkring/privatekonomi
  • Ett affärsdriv med en förtroendeingivande och pedagogisk framtoning
  • Starka kommunikationsegenskaper
För att lyckas i rollen krävs att du har ett stort intresse att sätta dig in i affären och förstår den väl. Du kommer jobba väldigt hands-on med kundnära frågor.

Om Söderberg & Partners Gruppförsäkring

Söderberg & Partners Grupp har sedan starten av bolaget varit en stark del av kunderbjudandet. Våra gruppförsäkringar förenar ny teknik med stora försäkringsvolymer, vilket genererar unika mervärden för våra kunder. Lösningarna vänder sig till arbetsgivare som vill erbjuda sina medarbetare riktigt konkurrenskraftiga förmåner.

Vi rekryterar löpande, så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt!

Placering: Regeringsgatan 45, Stockholm (huvudkontoret)

Tillträde: Snarast, efter överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2020-04-12

Kontaktperson: HR, 08-451 50 54

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.
Mer info
Kontaktperson HR
Telefon 08-451 50 54
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 apr 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?