Försäkringsadministratör inom Pension & Försäkring

Försäkringsadministratör inom Pension & Försäkring

Vi är en grupp inom Söderberg & Partners som behöver en kundfokuserad administrativ kraft som kan agera spindeln i nätet för vår verksamhet. Vi arbetar med pensioner och försäkringar där ditt uppdrag består av att förbereda, handlägga och följa upp våra kunders försäkrings- och tjänstepensionsärenden.

Det betyder att du är med och säkerställer att kundens upplägg realiseras, är uppdaterade samt följer rådande regelverk. Något som kräver att du kontinuerligt uppdaterar dig och tar reda på vilka bestämmelser som gäller. Du blir en viktig länk mellan rådgivarna, försäkringsbolagen och kunderna där du ser till att planera avstämningsmöten och hålla dialogen mellan rådgivare och kund levande och kontinuerlig.

Vi är ett litet team som värdesätter en positiv och informell atmosfär som präglas av en stark sammanhållning, och hoppas att du kan bidra till den genom din positiva energi, lösningsorienterade inställning samt höga pålitlighet. På kontoret jobbar åtta personer och vi håller till i fina lokaler i anrika Münchenbryggeriet på Söder Mälarstrand. I tjänstepensionsteamet är vi tre personer inklusive dig.

Dina arbetsuppgifter:
 • Följa upp och revidera anställdas pension- och försäkringsförmåner hos våra kunder
 • Schemalägga och förbereda rådgivarnas kundmöten
 • Dokumentera och planera överenskomna aktiviteter mellan kund och rådgivare
 • Ha fortlöpande kontakt med kundföretagens ekonomi- och HR-funktioner för att säkerställa aktuell personalstyrka samt löpande fakturering
 • Har intresse för finans och försäkring
 • Är noggrann, strukturerad och ansvarsfull
 • Flytande i svenska och engelska, tal och skrift
 • Är lösningsorienterad och serviceinriktad
 • Vara en lagspelare som hugger i där det behövs
 • Erfarenhet och utbildning inom ekonomi/försäkring är meriterande, liksom tidigare erfarenhet av administration
 • Minst ett års arbetslivserfarenhet, heltid
Vad vi erbjuder dig:
 • Onboarding och fortlöpande utbildning och för att kunna genomföra ditt jobb
 • Vara en del av ett positivt och sammansvetsat gäng
 • Årliga konferenser och sociala aktiviteter för att bygga gemensam kultur
 • Möjlighet att utvecklas inom branschen och på sikt bli försäkringsrådgivare inom branschens ledande företag
 • Ett varierat arbete där du får möjlighet att ta eget ansvar
 • Marknadsmässig lön med bra pensionsvillkor och friskvårdsbidrag
Vi lägger även stor vikt på personlig lämplighet och kommer därför använda oss av personlighetstester som en del av rekryteringsprocessen. Vi rekryterar löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Inledande dialog sker via mejl så har din e-post under uppsikt.

Placering: Söder Mälarstrand 65, Stockholm

Anställningsstart: Snarast, efter överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2020-11- 13

Kontaktperson: David Andersson, david.andersson@soderbergpartners.se

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 nov 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?