Erfaren och serviceinriktad redovisningskonsult

Erfaren och serviceinriktad redovisningskonsult

Har du några års erfarenhet av redovisning? Söker du en varierad tjänst med självständigt ansvar och personlig kontakt med dina kundföretag? Söderberg & Partners söker en serviceinriktad och noggrann redovisningskonsult till Företagstjänster inom Söderberg & Partners Förmögenhetsrådgivning.

Vi skräddarsyr våra tjänster och anpassar oss efter kundens behov, dina arbetsuppgifter kommer därför att vara både breda och varierade. De tjänster vi erbjuder är bland annat löpande bokföring, årsbokslut och deklarationer. Du får helhetsansvar för redovisningen för dina kundföretag, vi söker dig som är kunnig och tycker om att ge service.

Redovisningsteamet inom Företagstjänster består av 10 trevliga kollegor. Även om du driver ditt arbete självständigt har vi ett nära samarbete med varandra. Vi letar efter dig som har lätt att samverka med olika typer av människor, är lösningsfokuserad och som bidrar till att bibehålla vårt positiva arbetsklimat.

Kvalifikationer:
  • Flera års erfarenhet som redovisningskonsult
  • Har arbetat med löpande bokföring, årsbokslut och inkomstdeklarationer
  • Är serviceinriktad, noggrann och självgående
  • Gärna haft eget kundansvar
  • Meriterande är erfarenhet av redovisning av värdepapper
  • Stark meriterande är erfarenhet av stiftelsetjänster
Vi kan komma att ta intervjuer efter hand, så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag: 2022-07-14

Placering: Mäster Samuelsgatan 20, Stockholm

Tillträdesdatum: Efter överenskommelse

Kontaktperson: Soz Rebbati, teamledare, 072-855 51 04
Mer info
Kontaktperson Soz Rebbati, teamledare
Telefon 072-855 51 04
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 juli 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Mångfald och likabehandling är viktigt för oss, både när det gäller våra medarbetare och de som söker jobb hos oss. Vi uppmuntrar olikheter och är övertygade om att medarbetare med olika erfarenheter, kompetenser och referensramar hjälper oss att växa och utvecklas.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?