Driven kapitalrådgivare till nytt team inom investeringstjänst

Driven kapitalrådgivare till nytt team inom investeringstjänst

Har du ett högt kundfokus och erfarenhet inom finans? Nu bygger vi upp ett helt nytt team i Stockholm för dig som tycker om kundkontakt och högt uppsatta mål!

I det nya rådgivarkonceptet kan du ta nästa steg i din utveckling och ta tillvara din starka drivkraft och arbetsglädje. Ni bildar ett mindre men starkt team där ni arbetar i nära samarbete med varandra, men med individuellt resultatansvar. Teamet kommer att vara blandat och även bestå av mer juniora kapitalrådgivare där ni kompletterar varandra i erfarenhet och arbetsuppgifter.

Du behöver ha erfarenhet från rådgivning inom branschen, samt ha kunskaper inom investering och olika produkter. En stor del av dina uppgifter kommer att läggas på kundmöten och prospektering där ni går igenom tjänsten. Du har därefter själv det fortsatta ansvaret för dina kunder och att bygga långsiktiga kundrelationer.

Tjänsten ger dig möjlighet att vara med från starten i ett nytt koncept, och du har stor möjlighet till personlig utveckling i ett ledande och expanderande bolag. Tjänsten innebär stort eget ansvar och du har frihet att påverka din egen vardag.

Om Söderberg & Partners Wealth Management

Söderberg & Partners Wealth Management är den del inom Söderberg & Partners som uteslutande fokuserar på kapitalförvaltning. Vi förvaltar i dagsläget över 300 miljarder. Området växer kraftigt och har ambitiösa tillväxtplaner. Våra kunder är privatpersoner, ägarledda företag, stiftelser och institutioner. Söderberg & Partners Wealth Management består idag av cirka 400 medarbetare anställda i hela landet.
  • Erfarenhet som rådgivare i finansbranschen
  • Högskole- eller universitetsexamen inom ekonomi/finans
  • Swedsec-licens
  • Ett driv utöver det vanliga
  • Tycker om kundkontakt och har lätt för att skapa personliga relationer
  • Trivs i ett högt tempo och uppskattar en dynamisk och kreativ organisation
Vi rekryterar löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt.

Placering: Stureplan 8, Stockholm

Tillträde: Snarast, efter överenskommelse

Ersättning: Månadslön samt rörlig lön

Sista ansökningsdag: 2021-08-20

Kontaktperson: Jonas Holmkvist, 0733 52 22 81
Mer info
Kontaktperson Jonas Holmkvist
Telefon 0733 52 22 81
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 aug 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Mångfald och likabehandling är viktigt för oss, både när det gäller våra medarbetare och de som söker jobb hos oss. Vi uppmuntrar olikheter och är övertygade om att medarbetare med olika erfarenheter, kompetenser och referensramar hjälper oss att växa och utvecklas.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?