Digital marknadsförare med kompetens inom datadriven analys och tillväxt

Digital marknadsförare med kompetens inom datadriven analys och tillväxt

Är du en driven digital marknadsförare med förmåga att förankra, driva och följa upp digitala projekt och aktiviteter? Nu söker vi på Söderberg & Partners en digital marknadsförare med kompetens inom datadriven analys och erfarenhet av internationell tillväxt till vår marknads- och kommunikationsavdelning.

Söderberg & Partners är en kreativ och initiativrik organisation där medarbetarna drivs av ett stort engagemang och intresse för sina arbetsuppgifter. Vi har korta kommunikationsvägar och är öppna för förändringar och nya idéer. Bolaget är i ständig tillväxt vilket innebär att du har stor frihet att komma med egna idéer för att påverka och driva den digitala utvecklingen framåt.

I din roll som digital marknadsförare ansvarar du för att driva digitala projekt, från planeringsstadiet till implementation och uppföljning. Du kommer kontinuerligt analysera och utvärdera resultaten av digitala initiativ samt utforma datadrivna strategier. Tillsammans med kollegor på marknadsavdelningen jobbar du operativt med att förvalta, optimera och koordinera utvecklingen av våra webbplatser och digitala kanaler. En viktig del av rollen är att ta fram och säkerställa processer för onboarding av nya länder och nya marknaders digitala plattformar.

Marknads- och kommunikationsteamet består av tio medarbetare som stöttar organisationen med allt från event, information/PR, intern- och extern kommunikation, copy, projektledning av digitala kampanjer till utveckling av hemsida, SEO/SEM, inbound marketing och SoMe. Vi befinner oss, som många andra företag idag, mitt i den digitala transformationen och det är därför viktigt att du som person brinner för att jobba datadrivet och att driva digital förändring är något som du brinner för.

Du har ett prestigelöst förhållningssätt och en förmåga att självständigt driva dina projekt framåt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt huvudkontor i centrala Stockholm. Vår företagskultur präglas starkt av våra värderingar. Är du driven, modig, ansvarsfull och hjälpsam ser vi gärna att du söker dig till oss!
  • Relevant utbildning inom digital marknadsföring
  • 3 års erfarenhet av arbete med digital marknadsföring
  • Van att arbete med verktyg som Google Analytics, Google Tag Manager och Hubspot
  • Erfarenhet av arbete i Episerver
  • Van beställare av byråproduktion
  • God analytisk förmåga
  • God kännedom om grunderna i webbutveckling
  • Erfarenhet av internationell marknadsföring
Kunskaper inom HTML, CSS & JavaScript är meriterande men ej ett krav.

Kontaktpersoner: Louise Hagsten 076-149 50 17 eller Matts Frost 072-855 51 64
Mer info
Kontaktperson Louise Hagsten
Telefon 076-149 50 17
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 mars (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?