Business Research Consultant till Novare Pay Consulting

Business Research Consultant till Novare Pay Consulting

Novare Pay Consulting är ett snabbväxande konsultbolag inom ersättningsområdet som söker en ny medarbetare till vårt team. Detta är ett unikt jobb där du får möjligheten att vara med och aktivt bidra till att utveckla både våra kunder och Novare Pay Consulting. Vi är en del av Novaregruppen som är Sveriges ledande humankapitalbolag och Söderberg & Partners, en av Sverige största finanskoncerner.

Novare Pay Consulting hjälper svenska och multinationella företag inom incitaments- och ersättningsområdet. Vår vision är att skapa effektiva och hållbara ersättningssystem. Genom vår innovationskraft och flexibilitet utmanar vi befintliga aktörer på marknaden. Vi arbetar på lednings-, styrelse- och ägarnivå hos våra uppdragsgivare.

Du kommer att arbeta med att analysera bolag och industrier och dess ersättningar. Du är en del av vårt aktiva arbete med att hitta nya sätt att kvantifiera, simulera och visualisera data i syfte att förenkla strategiska beslut. Du kommer även att genomföra projekt från start till slutleverans och till din hjälp har du senior expertis. Du kommer att interagera med ledande befattningshavare och få chansen att jobba på hög strategisk nivå med spännande projekt som kan skapa betydande resultat för våra kunder.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:
  • Benchmarking av ersättningar
  • Bistå med dataanalys i projekt
  • Delta och driva digitalisering av våra databaser
  • Delta på möten med kunder och samarbetspartners
För att passa in i vårt team ser vi att du har:
  • Ett till två års erfarenhet som Analyst eller Associate från ett managementkonsult- eller revisionsbolag alternativt som Business Controller
  • Master- eller kandidatexamen inom Företagsekonomi, Nationalekonomi, Industriell ekonomi eller motsvarande med goda betyg
Som person är du:
  • Kommunikativ, trygg i dig själv och har lätt för att samarbeta
  • Analytiskt lagd, du tycker om och har lätt för att arbeta med siffror
  • Positiv, lösningsorienterad och driven
  • Ansvarstagande, levererar i tid och bidrar till teamets utveckling
Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och utveckla Novare Pay Consulting vad gäller företaget som helhet och våra erbjudanden. Du blir del av ett kompetent, öppet och positivt gäng med hög ambition. Du kommer dessutom att ingå i ett större sammanhang, i HR-gruppen Novare Human Capital (www.novare.se) och Söderberg & Partners (www.soderbergpartners.se). Vi erbjuder dig en unik möjlighet att växa med oss.

Sista ansökningsdag är 12 april. Urval och intervju sker löpande. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 apr (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?