Ansvarig för Produkter & Tjänster till företag

Ansvarig för Produkter & Tjänster till företag

Söderberg & Partners Pension söker en ansvarig för Produkter & Tjänster till företag (B2B). Vårt mål är att ha de nöjdaste kunderna och vara den bästa samarbetspartnern för kundföretag och dess anställda. Som ansvarig för B2B ligger det på ditt bord att säkerställa de bästa lösningarna och att vårt kunderbjudande når alla kundföretag på ett effektivt, smart och enkelt sätt.

Vi söker dig som vill stödja våra rådgivare att leverera högsta möjliga kvalitet till våra kundföretag. Du har stor erfarenhet och goda kunskaper om pensionsområdet, ett starkt affärsmässigt driv och gillar tuffa utmaningar.

Rollen är en del av teamet Produkter & Tjänster som ansvarar för processerna och verktygen för all rådgivning till kundföretag och dess anställda liksom produkterna till dessa. Du rapporterar till chefen för Produkter & Tjänster.

Ansvar

Du kommer ansvara för hela B2B-processen vilket innefattar:
  • Ansluta, vårda och vidareutveckla kundföretag
  • Ledning, styrning och förbättring av processen
  • Utveckla och hålla våra produkter till kundföretag på en state of the art-nivå
  • Säkerställa att vi är den bästa möjliga samarbetspartnern för kundföretag
  • Säkerställa att vårt kunderbjudande når alla kundföretag på ett effektivt, smart och enkelt sätt
Du kommer ha många kontaktytor och samarbeta med hela organisationen där våra kundföretag, rådgivare och administratörer är dina främsta intressenter.

Du gillar en bred roll där du får vara både operativ och strategisk. Du brinner för att skapa värde för kunder. Du rör dig obehindrat på olika nivåer och inom olika delar av organisationen, kan kommunicera på ett pedagogiskt sätt och gillar att samarbeta. Du har förmågan att kunna omsätta idéer och möjligheter, egna och andras, till att bli praktiskt genomförbara och driva igenom dessa. Du är en lagspelare med hög arbetskapacitet. Det är också viktigt att du är självgående, driven, nyfiken och är beredd att kavla upp ärmarna när det behövs.

Du har arbetet inom försäkring eller bank och finans under flera år och har god kunskap inom pensionsområdet och/eller försäkringsförmedling.

Vi rekryterar löpande så registrera gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Placering: Regeringsgatan 45, Stockholm

Anställningsstart: Snarast, efter överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2020-05-20

Kontaktperson: Johan Vibäck, Ansvarig Produkter & Tjänster, 0728 - 55 54 36
Mer info
Kontaktperson Johan Vibäck, Ansvarig Produkter & Tjänster
Telefon 0728-55 54 36
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 maj 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?