Analytisk Campaign Manager

Analytisk Campaign Manager

Är du analytisk med en blick för såväl detaljer som helheten? Vill du arbeta med analys och bearbetning av försäljningsdata i en växande och dynamisk organisation? Vi söker nu en Campaign Manager med ansvar för att samordna, analysera och utveckla våra framgångsrika försäljningskampanjer inom TM.

Du har stort eget ansvar och blir spindeln i nätet för data kring TM-kampanjerna. På sikt finns möjlighet att utvecklas inom hantering av säljdata i ett vidare perspektiv i organisationen.

Ditt ansvar blir att ta fram data för våra TM-kampanjer och samordna prospekteringsarbetet för flera av våra största affärsområden som Wealth Management, Liv & Pension samt Sak- & Företagsförsäkring. Du analyserar och utvärderar regelbundet kampanjerna och annan försäljningsdata för att optimera kampanjerna så att de är relevanta för våra kunder. Det innebär även projektledning då du kravställer mot list- och CRM-leverantörer. Du följer och analyserar kampanjerna och teamets leverans för att ständigt förbättra vår prospektering i både kvalitet och leverans. Vi ser gärna att du kommer med egna initiativ och hittar sätt utveckla verksamheten och optimera CRM. Du rapporterar även KPI:er till ledningen.
  • Relevant utbildning inom datahantering/analys, alternativt minst 2 års erfarenhet av liknande uppgifter
  • Mycket goda kunskaper i Officepaketet, särskilt Excel
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i skrift och tal
  • Analytisk och resultatdriven
  • Noggrann och strukturerad
  • Har lätt att samarbeta och kommunicera med olika slags människor
Kunskaper i SQL och PowerBI samt erfarenhet från finansbranschen är meriterande, men personlig lämplighet och ett starkt driv att lära och överträffa förväntningar har också betydelse.

Vi rekryterar löpande, så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt!

Placering: Regeringsgatan 45, Stockholm

Tillträde: Snarast, efter överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2020-11-26

Kontaktperson: Per Cöster, 0761 49 52 82

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.
Mer info
Kontaktperson Per Cöster
Telefon 0761 49 52 82
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 nov 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?