Säljare till Söder om Söder Kontor & Fastighetsservice

Säljare till Söder om Söder Kontor & Fastighetsservice

Om Söder om Söder Kontor & Fastighetsservice

Söder om Söder Kontor & Fastighetsservice AB levererar städtjänster i Stor-Stockholms området som ska kännetecknas av kvalité, god service och utföras med minsta miljöpåverkan.

Vår uppgift är att förenkla våra kunders vardag, genom att vara kundens helhetsleverantör. Många har idag flertalet olika leverantörer för lokalvård, kaffeservice, kontorsvaror, fruktkorgar, entrémattor, städ etc. Vi förenklar våra kunders vardag och erbjuder en helhetslösning.

Vi har lång erfarenhet, välutbildad personal och ett gediget renommé. Vi har kunder i alla storlekar och branscher, vår erfarenhet, flexibilitet och vilja att alltid göra vårt yttersta skapar resultat.

Om tjänsten

Söder om Söder söker nu en säljare som ska vara med och vidareutveckla företaget. Du skall identifiera kundens behov och erbjuda företagets tjänster. Du kommer att arbeta mot små, medelstora och stora bolag.

Du representerar varumärket Söder om Söder Kontor & Fastighetsservice i ett distrikt där du har en stor potential till utveckling.

Som säljare kommer du aktivt ansvara för hela säljprocessen, från inbokning av möte med kund till anbud och avslut.

Du kommer att arbeta med nykundsförsäljning som även inkluderar mötesbokning, kundbesök, kalkylering/prissättning. Du har ett resultatansvar mot uppsatt budget. För Söder om Söders
FM- lösningar innefattar lokalvård, förbrukningsmaterial, kontorsmaterial, fruktkorgar samt växter, kaffe och kaffemaskiner mm.

Som säljare vill du göra affärer och bygga långsiktiga relationer med dina kunder. Du kommer även att få genomföra kundaktiviteter och hålla i kundpresentationer.

Kvalifikationer

För att lyckas i denna roll är det mycket viktigt att du har ett starkt eget driv och att du är målfokuserad. Du är en ihärdig person som inte ger upp i första taget och som har god hand med människor på olika nivåer i organisationer, framförallt är du bekväm med att ta kontakt med beslutsfattare på högre nivå.

Vi söker dig som:
  • Har minst gymnasial utbildning och några års arbetslivserfarenhet
  • Är förtroendeingivande och duktig på att skapa relationer
  • Har en positiv attityd och ett genuint intresse av att bli framgångsrik inom försäljning
  • Är tävlingsinriktad och resultatorienterad
  • Är driven och lyhörd
B-Körkort är ett måste då du kommer vara ute på mycket kundmöten.

Hur du ansöker

Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot ditt CV!

Frågor och funderingar hänvisas till rekryterare Simon Wallunger på Athletic Work.

Simon Wallunger
073-558 99 20
simon.wallunger@athleticwork.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug (10 dagar kvar)