Logistikchef till Söder Sportfiske

Logistikchef till Söder Sportfiske

Söder Sportfiske söker dig som kan logistik riktigt bra. I den här nya rollen ansvarar du över att bygga upp lager och logistik i nya lokaler för Söder Sportfiskes webbutik. Du ansvar även över logistik och lager i vår välbesökta fiskebutik på Södermalm. Du vill utveckla en växande verksamhet genom att etablera ett strukturerat arbetssätt för ständiga förbättringar och motivera dina medarbetare till att fortsätta trivas och utvecklas. Vi söker nu dig som vill göra skillnad i ett företag som drivs av en stark fiskepassion och god gemenskap. Henrik, Nicklas och de andra på Söder Sportfiske åker dessutom gärna och fiskar tillsammans när de inte arbetar.

Arbetsuppgifterna innefattas huvudsakligen av:
  • Förbättra, utveckla och kvalitetssäkra processer och flöden på ett kostnadseffektivt sätt
  • Arbeta efter ständiga förbättringar i alla led inom logistik
  • Optimera resursutnyttjande
  • Nära samarbete med inköp och orderhantering
  • Upprätthålla en säker och socialt positiv arbetsmiljö
  • Personalansvar över ca: 10 stycken materialhanterare
Kvalifikationer:

Vi söker dig som arbetat minst 2-5 år i liknande roll. Du har kunskap och erfarenhet inom Lean eller liknade ständiga förbättringar. Du bör behärska Excel, och kunna både Svenska och Engelska i tal och skrift. Vi ser också att du gärna har utbildning inom relevant område och gärna erfarenhet från E-handel. Vi ser också gärna att du är intresserad av sportfiske eftersom att det är ett genomsatt intresse men är inget krav för tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du prestigelös och kommunicerar tydligt. Du är lugn, strukturerad och har en problemlösande inställning. Du får med lätthet med dig dina medarbetare och värdesätter en god laganda högt. Du trivs bäst i arbetsmiljöer där du arbetar verksamhetsnära.

Vid frågor om tjänsten, tveka inte att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kristin Olofsson

0729-889038. Skicka gärna in din ansökan omgående, då urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag!

Mer info
Kontaktperson Kristin Olofsson
Telefon 072-9889038
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 25 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söder Sportfiske AB är en stabil och trygg fiskebutik och E-handel med över 12 år i branschen. Här finns nästintill allt inom sportfiske. Vi har vuxit stadigt ända sedan start och har alltid det senaste i sortimentet inom sportfiske. Om du besöker vår stora butik på 1400 KVM på Södermalm i Stockholm möts du av mycket serviceinriktad och kunnig personal som brinner för att du ska gå nöjd därifrån. På Södermalm finns förutom butik, både lager och kontor också.

Webbsida: https://www.sportfiskeprylar.se/shop?funk=steg_tva&extra=nyheter

Youtube, Söder Sportfiske fångar 10+ gäddor: https://www.youtube.com/watch?v=Nu0eLuOu4o8&t=29s