Två trafikledare till Freys Hyrverk

Två trafikledare till Freys Hyrverk

Freys är Nordens största och äldsta limousineservice företag med en etablerad kundbas inom både politik som näringsliv. Vi är stolta över vårt prestigefyllda och välrenommerade varumärke – känt för sin höga servicenivå, diskretion och säkerhet.

Vi
expanderar och söker nu ytterligare två Trafikledare till vårt kontor i centrala Stockholm.


Sextio procent av våra kunder är internationella och är vana vid att få den bästa servicen oavsett var i världen de reser. Vi erbjuder den servicen när de kommer till Sverige. I Sverige är vi Hovleverantörer och har bl.a.
Nobel Stiftelsen och utländska beskickningar som kunder.

Det ställer höga krav på service, diskretion och säkerhet från vår personal oavsett om man transporterar personer eller tar emot bokningar.

Nyckelfunktionen hos oss är trafikledarna som jobbar med att ta emot, planera och optimera transporterna med våra 45 fordon. De tar emot bokningar från hela världen varför oklanderlig engelska och svenska i tal och skrift är ett krav.

Arbetet präglas av högt tempo med många transporter som ska klaffa perfekt även om trafiksituationen i Stockholm tidvis kan vara problematisk. Därför söker vi personer som behåller "lugnet mitt i stormen" och som är strukturerade, metodiska och bra på planering.

Eftersom det är människor vi transporterar behöver vi personer som även kan kommunicera och vara trevliga mot våra kunder. Social kompetens och servicekänsla är nyckelord. Diskretion är ett måste då vi ofta får uppdrag att transportera välkända personer.

Vi implementerar just nu ett nytt bokningssystem anpassat helt till vår verksamhet. Du behöver ändå ha en god lokalkännedom och kunna hitta bra i Stockholm. Har du taxikort är det en merit.

I denna tjänst alternerar man mellan två olika arbetsuppgifter, dels att kommunicera och ta emot bokningar från kunder digitalt eller att planera transporter. Det innebär att man alltid är två personer som jobbar tillsammans som trafikplanerare.

Känner du att du har de rätta egenskaperna och kompetensen för att passa in som en av vår två nya trafikplanerare vill vi att du skickar in en ansökan till oss på www.soderco.se. I dessa rekryteringar samarbetar vi med vår rekryteringspartner Söder & Co i Stockholm. Har du frågor är du välkommen att kontakta dem på 0709-519250.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 11 nov (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Söder & Co hjälper vi dig att hitta rätt jobb och ta nästa steg i karriären. Vi är experter på tolv lokala arbetsmarknader spridda över i stort sett hela Sverige, där vi under de senaste 20 åren byggt upp ett stort nätverk med goda kundrelationer – som kontinuerligt söker ny arbetskraft.