Säljare till Uniteam, Stockholm / Göteborg

Säljare till Uniteam, Stockholm / Göteborg

Innesäljare / projektsäljare

Stockholm / Mälardalen / Göteborg

Uniteams mest erfarna kollega Håkan Lundqvist går i pension och skall nu ersättas efter 23 år i bolag.

Detta sker i samband med att Uniteam har förvärvats av Algeco och blir därför än mer konkurrenskraftiga på marknaden.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en serviceinriktad och lösningsorienterad säljare som skall hjälpa kunder inom bygg och industri, verkstad samt uthyrningsbranschen genom att tillgodose effektiva containerlösningar. Du kommer framför allt ansvara för att utveckla de befintliga kundrelationerna som bolaget och Håkan har byggt upp genom åren. Det är en aktiv tjänst, med högt tempo och fokus på tillväxt.

Tjänsten innebär till stor del att ge teknisk rådgivning, supportera kunden och sälja containerlösningar över telefon. Vi ser helst att du arbetar på kontoret i Enköping om du bor i öst där vi även har en depå i Upplansd Väsby, alternativt i Torslanda om du bor i väst.

"Vi är i en expansiv fas, då vi har gått ihop, Algeco och Uniteam. Vi har som ambition de kommande åren att växa ytterligare. Vi har både försäljning- och uthyrningssidan och vill etablera oss på marknaden och bli störst och starkast inom vår bransch. Den som får denna tjänst kommer bli en viktig del av detta. "

- Richard Brundin

"Det har inte gått en dag som har varit den andra lik. Det kommer nya förfrågningar hela tiden och kunderna har alltid spännande idéer. På Uniteam har vi alltid varit duktiga på att ta fram ritningar och en plan för idéer som kunderna har kommit med. Det är så himla kul att kunna hjälpa till, framför allt när kunden har kört fast.

Läs mer om vad Håkan Lundqvist har att säga om tjänsten och företaget på www.uniteam.com/se/containerproffset-gar-i-pension-blir-kvar-som-extraresurs/

Din profil
För att lyckas i denna roll har du förmågan att arbeta strukturerat och lösningsorientrat. Det är ett högt tempo vilket kräver att du trivs med snabba, men rationellt grundade beslut. Vi söker dig som är målfokuserad och vill framåt, då det kommer vara viktigt i vår satsning.

Vidare ser vi det som meriternade att du:
  • Har arbetat inom uthyrningsbranschen alternativt inom bygg och industri.
  • Arbetat med uppsökande försäljning via telefon.
  • Baskundskaper inom konstruktion.
Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Kim Storm på telefon 0720 71 13 19 eller Hampus Johansson på telefon 0720-80 32 94. Urval och intervjuer sker löpande.

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en spännande utmaning är du varmt välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 18 dec 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan starten 1992 har Uniteam uppnått internationellt erkännande för specialiserade konstruktions- och tillverkningslösningar för containrar, mobila lösningar, flyktingläger, samt sjukhus och strategiska lösningar.

Företaget har levererat containerlösningar till bl. a försvaret i Norge, Sverige, Danmark, Storbritannien, USA och Nederländerna, samt Nato.

Idag är vi en stor aktör på uthyrning och försäljning av moduler för skolor, förskolor och inom bygg- och anläggningsmarknaden. Vi är även ledande inom uthyrning och försäljning av de flesta typer av containrar, inklusive kyl- och fryscontainrar och specialcontainrar för olje- och gasmarknaden.