Säkra växer & söker en Redovisningsekonom

Säkra växer & söker en Redovisningsekonom

Trivs du med att arbeta brett inom redovisning och vill fortsätta att utvecklas och utmanas? Uppskattar du att hamna i ett team där dina idéer är värdefulla? Då är det här rollen för dig, vår kund Säkra söker en Redovisningsekonom.

Vi söker för vår kunds räkning, Säkra, dig som trivs inom redovisningen och är trygg i ditt hantverk. I rollen som Redovisningsekonom kommer du arbeta brett och du förväntas kunna ha många bollar i luften samtidigt. Säkra står inför en spännande resa framöver och vi letar nu efter dig som vill vara med på den resan. Du ska tycka om att arbeta i team men du har även förmågan att driva egna projekt från start till mål. Rollen erbjuder dig att sätta din egen prägel på arbetet och du kommer att tillhöra en mindre ekonomifunktion som idag är på 3 personer som arbetar nära varandra i en familjär miljö. Arbetet sker på kontoret med dina kollegor men med möjlighet till viss flexibilitet samt ett bra förmånspaket utöver lönen. Säkra har nyligen flyttat till ett nytt och fint kontor beläget i centrala Stockholm.

Är detta du?
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med redovisning "ax till limpa" och gärna kan stänga en månad självständigt enligt K3. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta alla delarna inom redovisningens flöden, dvs ax-limpa med bl.a. fakturering, avstämningar, administration, bokslut samt årsredovisning. Du behöver ha någorlunda erfarenhet av K3 för att vara aktuell för denna roll och det är dessutom meriterande om du har erfarenhet av koncernredovisning. Vidare ser vi att du är ansvarstagande i de arbetsuppgifter du tar dig an, lyhörd i ditt arbete, kommunikativ samt prestigelös. Du tycker om att lösa problem och är bra på att se helheten. Det krävs att du kan planera din tid utifrån vad som ska göras då större delen av arbetet sker mot deadlines. Genom ett bra teamarbete och stort engagemang ligger fokus på att leverera hög kvalité på ditt arbete.

Om vår kund
Säkra är ett av Sveriges största försäkringsförmedlarbolag med kontor över hela Sverige och som med sina 280 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkra erbjuder bl.a. kvalificerad försäkringsförmedling och finansiell rådgivning för både privatpersoner och företag. Säkra har idag en stark position med nöjda kunder och en tydlig lokal förankring.

Vi svarar gärna på dina frågor
För frågor om tjänsten kontakta rekryterare Marcus Ström på telefon 070 857 50 05 alternativt på marcus.strom@talentsofsweden.se. Du är varmt välkommen med din ansökan, vi intervjuar löpande.

Sökord: redovisning, redovisningsekonom, ekonomi, rekrytering, talents of sweden
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Controller, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 nov 2020 (34 dagar kvar)