Rekrytering frukostansvarig

Rekrytering frukostansvarig

Vi vill förstärka upp i form av en frukostansvarig!

Vad är en frukostansvarig?

Rollen som frukostansvarig är varierande och rolig, du ansvarar för att planera, beställa samt tillverka frukostbeställningar som sedan levereras ut till våra kunder runt om i Stockholm. Körkort är därför ett krav.

Vi söker dig som är serviceminded, noggrann och ansvarsfull.

Vi ser gärna att du kommer med egna idéer och vill vara med och utveckla vårt sortiment. Du vill inte bara se till att det vi levererar smakar bra utan även att du har ett öga för det estetiska. Det är viktigt att allt vi levererar är av högsta kvalité!

Som en del av oss blir du en del av ett starkt och sammansvetsat team med höga ambitioner som brinner för grym service och kundrelationer. Vi har skapat en kultur som alltid sätter servicen till våra kunder först. Detta är något som genomsyrar allt vi gör, vi älskar att hitta lösningar och vi säger alltid ja.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare och är placerad på vårt lager på
Sandhamnsgatan på Gärdet i Stockholm.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 nov 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ryska Posten Skafferi är en av de yngre medlemmarna i Ryska Posten familjen, vi har expanderat kraftigt de senaste åren och söker nu förstärkning till vårt team.
Skafferi levererar frukt, mjölk, frukost samt fika till företag men även julkorgar på julen samt påskägg på påsken, allt för att våra kunder ska trivas extrabra på sina arbetsplatser!

Vi har växt fram genom ökat förtroende hos våra kunder och för att vi alltid skräddarsyr uppdrag efter önskemål.