Säljare till åre water

Säljare till åre water

Ryska Posten Bemanning söker för Åre Water räkning en säljare som vill vara en del av deras framgång. Tjänsten är på heltid med omgående start. Ryska Posten Bemanning är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering främst inom yrkesområdena kontor och administration. Ryska Posten Bemanning riktar sig mot företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor. Vi levererar alltid högsta möjliga service och ställer därför stora krav på våra medarbetares flexibilitet, vilja, hjärta och engagemang.

Om tjänsten

Nu söker vi en säljare till Åre Water som tar steget vidare och satsar hårt för att över tid kunna uppnå en marknadsledande position. Företagets vision är att på en nationell samt global marknad tillhandahålla kvalitetsprodukter, naturliga eller förädlade med utgångspunkt från det renaste naturliga mineralvattnet från den prisbelönade vattenkällan i Åre. Företagets produkter säljs idag i bland annat i Sverige, Frankrike, Monaco och Singapore. Förhandlingar och strategiska samtal förs idag även med Dubai och planen är att komma igång med försäljning där innan sommaren.

I rollen som säljare på den Svenska marknaden kommer du främst att arbeta självständigt och ha kundansvar i Mälardalen och din utgångspunkt är Stockholm. Arbetet består bland annat av att hitta kunder i företag och/eller organisationer där företagets produkter efterfrågas (t ex. vatten på flaska, stilla - och bubbelvatten eller vidareförädlade produkter så som Functional Water) därav skapa avtal och försäljning samt bygga nya, utveckla och förvalta relationer. I denna tjänst sätts det stora krav på att du är självgående, strukturerad, initiativtagande och uthållig (Grit). För rätt person finns det goda möjlighet att utvecklas inom bolaget. Du kommer att utgå hemifrån och interagera i gemensam digital plattform med övriga i teamet och du arbetar varierande tider måndag-fredag.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Ryska Posten Bemanning och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till oss. Du kommer bli anställd direkt hos vår kund.

Arbetsuppgifter:

Som säljare kommer du att arbeta med varierade arbetsuppgifter som att:
  • Boka möten via telefon
  • Genomföra möten
  • Bearbeta kunder genom hela säljprocessen
  • Marknadsföra företagets produkter
  • Skapa relationer och nya affärer med nya företag/organisationer
  • Resa mellan olika städer
VI SÖKER DIG SOM
  • Har tidigare erfarenhet av försäljning
  • Kan uttrycka dig i både tal och skrift på svenska och engelska
  • Har B-körkort
Som person är du social, har ett strakt driv, är service och resultatinriktad. Du är positiv, lättsam och har förmågan att arbeta självständigt samt ta mycket eget ansvar.

Övrig information

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på rekrytering@rpbemanning.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 juni 2019 (53 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

För fem år sedan bestämde vi oss för att göra bemanning till något mer än att bara tillsätta en tom stol! Vi arbetar varje dag med att skapa en engagerande och inspirerande dialog med våra kunder så att vi tillsammans skapar en miljö som ger det absolut bästa resultatet. Våra medarbetare gör skillnad i vardagen genom att skapa fantastiska och oförglömliga upplevelser för våra kunder. Som kund hos Ryska Posten Bemanning är du en del av oss - på riktigt. Vi tänker annorlunda och vi vill att det ska vara svårt att inte välja oss om ni inte vill ha det bästa!