Rekryterare till ryska posten bemanning

Rekryterare till ryska posten bemanning

Vi på Ryska Posten Bemanning söker nu rekryterare till vårt kontor på Gärdet i Stockholm.

Vi som arbetar här lever och andas vår passion som är entreprenörskap, innovation och business. Vi går de extra milen för att vi vill, inte för att vi måste! Vi är ett bolag där dina idéer får ta plats och där DU är med och gör skillnad! Vi söker nu en kollega, en rekryterare, som är lika passionerad som vi! Vi vill ha dig som kan kombinera en stark affärsmässig drivkraft, en hunger för att bidra och vilja utveckla vårt bolag blandat med en passion för entreprenörskap och människor.

Rollen innefattar att du som rekryterare är ytterst ansvarig för att driva den fullständiga rekryteringsprocessen från kravprofil till presentation till kund. Du ska på ett affärsmässigt sätt föra dialog med våra kunder och driva rekryteringsprocessen framåt tillsammans med rekryterande chefer. Vi ser gärna att du kommer med nya idéer och är proaktiv i hur vi kan utveckla verksamheten. Vidare är du ansvarig för att kandidaten får den absolut bästa upplevelsen av Ryska Posten Bemanning.

Den person vi söker har erfarenhet från liknande roller inom rekrytering, meriterande är ett par år från bemanningsbranschen. Vi ser även att du kliver in och bidrar med en affärsmässighet där du tar en given plats i teamet, samt är drivande i vårt arbete framåt för att bli det bästa rekrytering- och bemanningsbolaget i Stockholm. Vi som arbetar här sätter höga målsättningar, dels på oss själva som individer, men även på oss som team. Vi vill att du har höga ambitioner och strävar efter att bli den bästa du kan bli!

Hos oss får du en utvecklande och inspirerande roll där vi ger dig förutsättningarna att lyckas, i kombination med hårt arbete. Är du den vi söker? Bli en del av oss och sök nu.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 jan 2020 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ryska Posten Bemanning är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering främst inom kontorsservicetjänster, ekonomi, HR, marknad och administration. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på specialist- och assistentnivå. Ryska Posten Bemanning riktar sig mot företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor. Vi lever efter principen att ligga steget före och vara lyhörda för våra kunders behov. Våra kärnvärden vilja, hjärta och engagemang speglar allt vi gör. Vi tänker annorlunda och vi vill att det ska vara svårt att inte välja oss om ni vill ha det bästa!