Rekryterande Konsultchef till Ryska Posten Bemanning

Rekryterande Konsultchef till Ryska Posten Bemanning

Vi på Ryska Posten Bemanning söker nu en erfaren Rekryterande Konsultchef till vårt kontor i Stockholm.

Vi som arbetar här lever och andas vår passion som är entreprenörskap, innovation och business. Vi går de extra milen för att vi vill, inte för att vi måste! Vi är ett bolag där dina idéer får ta plats och där DU är med och gör skillnad! Vi söker nu en kollega, en erfaren rekryterande konsultchef, som är lika passionerad som vi! Vi vill ha dig som kan kombinera en stark affärsmässig drivkraft, som brinner för att bidra till att utveckla vårt bolag och som tycker om att skapa relationer.

Rollen innefattar att du som rekryterare är ytterst ansvarig för att driva den fullständiga rekryteringsprocessen, från kravprofil till presentation av kandidater till kund. Du ska på ett affärsmässigt sätt föra dialog med våra kunder och kandidater samt även vara med och driva rekryteringsenheten framåt tillsammans med operativ chef. Vi ser gärna att du kommer med nya idéer och är proaktiv i hur vi kan utveckla verksamheten. Vidare har du personalansvar för de konsulter som du rekryterar. Du ansvarar för att konsulterna får den absolut bästa upplevelsen av Ryska Posten Bemanning.

Den person vi söker har erfarenhet från liknande roller inom rekrytering, du ska gärna ha tidigare erfarenhet från komplexa och omfattande rekryteringar. Meriterande är om du utöver detta även har agerat som rådgivande partner till kunder samt om du har tidigare erfarenhet från bemanningsbranschen. Vi ser även att du bidrar med en affärsmässighet där du tar en given plats i teamet, samt är drivande i vårt arbete framåt för att bli det bästa rekrytering- och bemanningsbolaget i Stockholm. Vi som arbetar här sätter höga målsättningar, dels på oss själva som individer, men även på oss som team.

Arbetsuppgifter:
  • Ansvar över hela rekryteringsprocessen: kravprofilstagning hos kund, annonsskrivning, search, intervjuer, referenstagning samt presentation av kandidat till kund
  • Ansvar över personal och personalvård för konsulter: avtalsskrivningar, uppföljningssamtal, lönesamtal samt attestering av tidsrapporter
  • Utförande av kapacitets- och personlighetstester
Vi söker dig som:
  • Har eftergymnasial utbildning med relevant inriktning, exempelvis HR, beteendevetenskap eller liknande.
  • Har erfarenhet från liknande roller inom rekrytering, meriterande är ett par år från bemanningsbranschen.
  • Har erfarenhet av personalansvar
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Har certifiering i kapacitets- och personlighetstester, gärna Master.
  • Alltid levererar hög service
Hos oss får du en utvecklande och inspirerande roll där vi ger dig förutsättningarna att lyckas, i kombination med hårt arbete. Är du den vi söker? Bli en del av oss och sök nu.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av rekrytering@rpbemanning.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 jan 2021 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ryska Posten Bemanning är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering främst inom kontorsservicetjänster, ekonomi, HR, marknad och administration. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på specialist- och assistentnivå. Ryska Posten Bemanning riktar sig mot företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor. Vi lever efter principen att ligga steget före och vara lyhörda för våra kunders behov. Våra kärnvärden vilja, hjärta och engagemang speglar allt vi gör. Vi tänker annorlunda och vi vill att det ska vara svårt att inte välja oss om ni vill ha det bästa!