Redovisningsekonom/Controller till bolag i Stockholm

Redovisningsekonom/Controller till bolag i Stockholm

Ryska Posten Bemanning söker för vår kunds koncerns räkning en Redovisningsekonom alt. en Controller med bred erfarenhet från ekonomi och redovisning. Tjänsten är på heltid med start omgående.

Ryska Posten Bemanning är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering främst inom yrkesområdena kontor och administration. Ryska Posten Bemanning riktar sig mot företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor. Vi levererar alltid högsta möjliga service och ställer därför stora krav på våra medarbetares flexibilitet, vilja, hjärta och engagemang.

Om tjänsten:

Dina arbetsuppgifter i den här rollen innefattar löpande bokföring, redovisning och löner samt upprättande av bokslut och årsredovisningar. Erfarenhet från restaurang eller motsvarande är meriterande. I denna roll kommer du ha ett nära samarbete med ägare och därmed få en central roll med mångsidiga arbetsuppgifter från ax till limpa.

Detta är en direktrekrytering och du kommer bli anställd direkt hos kunden.

Vi söker dig som:
  • Har en mångårig och bred erfarenhet från ekonomiyrket
  • Har mycket goda kunskaper inom redovisning och som är självgående i fråga om löpande verksamhet
  • Meriterande är tidigare erfarenhet från Fortknox
Som person har du en god kommunikativ förmåga och god samarbetsförmåga.

Övrig information

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på rekrytering@rpbemanning.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ryska Posten Bemanning är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering främst inom kontorsservicetjänster, ekonomi, HR, marknad och administration. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på specialist- och assistentnivå. Ryska Posten Bemanning riktar sig mot företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor. Vi lever efter principen att ligga steget före och vara lyhörda för våra kunders behov. Våra kärnvärden vilja, hjärta och engagemang speglar allt vi gör. Vi tänker annorlunda och vi vill att det ska vara svårt att inte välja oss om ni vill ha det bästa!