Kundservicemedarbetare till företag inom bilbranschen

Kundservicemedarbetare till företag inom bilbranschen

Ryska Posten Bemanning söker för vår kunds räkning kundservicemedarbetare som vill vara en del av deras framgång. Tjänsten är på heltid och avser att starta omgående.

Ryska Posten Bemanning är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering främst inom yrkesområdena kontor och administration. Ryska Posten Bemanning riktar sig mot företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor. Vi levererar alltid högsta möjliga service och ställer därför stora krav på våra medarbetares flexibilitet, vilja, hjärta och engagemang.

Om tjänsten

Ryska Posten Bemanning söker nu kundservicemedarbetare till ett företag inom bilbranschen. Företaget ligger i framkant i digitalisering och utveckling - både inom bil och i kommunikation med kunder. Företaget är beläget norr om Stockholm.

I din roll som kundservicemedarbetare kommer du dagligen att möta kunder via telefon, mejl och bolagets egna chatt. Du kommer att arbeta i ett kundserviceteam med åtta personer. Tjänsten är på heltid med omgående start och du arbetar vardagar måndag - fredag.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Ryska Posten Bemanning och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till oss. Detta är en direktrekrytering och du kommer bli anställd direkt hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter.

Du kommer till exempel att:
  • Möta kunder via telefon, chatt och mail
  • Registrera och administrera bokningar i flera datasystem
  • Ansvara för bra och tydlig kommunikation samt service i toppklass
  • Delta i förbättringsarbete
Vi söker dig som
  • Har erfarenhet från bilbranschen såsom tekniker, servicerådgivare eller administratör/planerare inom verkstad
  • Har arbetat med kundtjänst tidigare
  • Har god systemvana
  • Kan uttrycka dig väl i både svenska och engelska i tal och skrift
  • Har minst 5 års arbetslivserfarenhet
Som person är du noggrann, serviceminded och har förmågan att hantera stressiga situationer. Du är trygg i dig själv, positiv och glad. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i team och har en positiv inställning.

Övrig information

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor besvaras dessa på rekrytering@rpbemanning.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 maj 2021 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ryska Posten Bemanning är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering främst inom kontorsservicetjänster, ekonomi, HR, marknad och administration. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på specialist- och assistentnivå. Ryska Posten Bemanning riktar sig mot företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor. Vi lever efter principen att ligga steget före och vara lyhörda för våra kunders behov. Våra kärnvärden vilja, hjärta och engagemang speglar allt vi gör. Vi tänker annorlunda och vi vill att det ska vara svårt att inte välja oss om ni vill ha det bästa!