Konsultchef till bolag inom vårdbemanning

Konsultchef till bolag inom vårdbemanning

Ryska Posten Bemanning söker för kunds räkning en säljande konsultchef som vill vara en del av deras framgång. Tjänsten är på heltid med start omgående. Dock tar vi och kunden hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Ryska Posten Bemanning är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering främst inom yrkesområdena kontor och administration. Ryska Posten Bemanning riktar sig mot företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor. Vi levererar alltid högsta möjliga service och ställer därför stora krav på våra medarbetares flexibilitet, vilja, hjärta och engagemang.

Om tjänsten:

I din roll som konsultchef omfattar dina arbetsuppgifter bemanning och rekrytering av sjuksköterskor och undersköterskor, personalansvar och kundansvar samt försäljning till kund. Du kommer även jobba med att bearbeta in nya kunder till verksamheten.

Vid bemannings-och rekryteringsprocessen ingår bl.a annonsering, urval och intervjuer samt uppföljning av uppdragen. Som konsultchef är du personalansvar vilket innebär avtalsskrivning, medarbetarsamtal och lönesättning mm, samtidigt som du skapar förtroende och goda relationer till dina kunder och konsulter. Arbetet är omväxlande med olika förfrågningar på spännande uppdrag.

Detta är en rekrytering och du kommer att bli anställd direkt hos vår kund belägen i Kista.

KVALIFIKATIONER:

Rollen som konsultchef kräver att du är serviceinriktad och affärsorienterad samt att du arbetar självständigt. Du klarar att växla mellan uppgifter i högt tempo samtidigt som du är strukturerad och organiserad. Vidare är du bra på att bygga och bevara långsiktiga relationer samt bidra till en positiv arbetsplats. Som person kan du uttrycka dig väl i tal som i skrift.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Tidigare har arbetat i en liknande roll
  • Drivs av att arbeta i en sälj- och affärsinriktad företagskultur
Som person är du målmedveten och produktiv samt en person som drivs av att bygga nya relationer.

Övrig information

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på rekrytering@rpbemanning.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 feb 2021 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ryska Posten Bemanning är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering främst inom kontorsservicetjänster, ekonomi, HR, marknad och administration. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på specialist- och assistentnivå. Ryska Posten Bemanning riktar sig mot företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor. Vi lever efter principen att ligga steget före och vara lyhörda för våra kunders behov. Våra kärnvärden vilja, hjärta och engagemang speglar allt vi gör. Vi tänker annorlunda och vi vill att det ska vara svårt att inte välja oss om ni vill ha det bästa!