Junior Account Manager till Ryska Posten Bemanning

Junior Account Manager till Ryska Posten Bemanning

Vi på Ryska Posten Bemanning söker nu en Account Manager till kontoret i Stockholm. Vi letar efter dig som har potentialen och rätt personlighet för att lyckas, din tidigare arbetslivserfarenhet spelar mindre roll.

Vi som arbetar här lever och andas vår passion som är entreprenörskap, innovation och att leverera hög service. Vi går de extra milen för att vi vill, inte för att vi måste! Vi är ett bolag där dina idéer får ta plats. Vi lever efter devisen att med ett hårt pannben kommer du igenom vilka murar som helst. Vi söker nu en kollega, en Account Manager som älskar att vinna affärer och som är lika galen och passionerad som vi!

VAD GÖR VÅRA ACCOUNT MANAGERS?

Som Account Manager bygger du upp din egen kundstock från grunden och skapar på så sätt nya kontakter och affärsmöjligheter inom bemanning och rekrytering. Du blir kundansvarig genom hela processen och ansvarar sedan för att utveckla din egen befintliga kundstock. Du väljer själv vilka företag, branscher och personer du vill rikta in dig mot, allt från mindre bolag till stora koncerner. På så sätt garanterar vi att du kommer få en personlig utveckling och en värdefull erfarenhet av försäljning, sociala kontakter och affärstänk.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Alltid levererar hög service
  • Är kreativ och lösningsorienterad
  • Är ambitiös och driven
Den person vi söker har en eftergymnasial utbildning och vill ta sin karriär mot nya höjder, antingen kommer du direkt från examen eller från något år som yrkesverksam.

För att lyckas hos oss tror vi att du älskar möten, både interna och externa. Du har ett affärsmässigt tänk och en stark ambition som driver dig till fantastiska höjder! Vidare är du en tävlingsinriktad lagspelare som älskar att ha kul - för hos oss på Ryska Posten Bemanning är jobbet mer än bara en arbetsplats!

Passar ovan beskrivning in på dig? Är du redo att komma in och göra skillnad? Sök då till oss idag!

Övrig information
  • Bli en del av oss och sök nu genom att klicka på Ansök nedan.
  • Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av rekrytering@rpbemanning.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 feb 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ryska Posten Bemanning är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering främst inom kontorsservicetjänster, ekonomi, HR, marknad och administration. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på specialist- och assistentnivå. Ryska Posten Bemanning riktar sig mot företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor. Vi lever efter principen att ligga steget före och vara lyhörda för våra kunders behov. Våra kärnvärden vilja, hjärta och engagemang speglar allt vi gör. Vi tänker annorlunda och vi vill att det ska vara svårt att inte välja oss om ni vill ha det bästa!