Fransk- alternativt finsktalande Customer Support Agent till Teamtailor

Fransk- alternativt finsktalande Customer Support Agent till Teamtailor

Ryska Posten Bemanning söker en fransk- alternativt finsktalande Customer Support Agent för direktrekrytering till Teamtailor. Tjänsten är på heltid med start omgående.

Ryska Posten Bemanning är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering främst inom yrkesområdena kontor och administration. Ryska Posten Bemanning riktar sig mot företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor. Vi levererar alltid högsta möjliga service och ställer därför stora krav på våra medarbetares flexibilitet, vilja, hjärta och engagemang.

Är du redo för att vara med på en tillväxtresa? Söker du dig mot ett företag där mycket händer dagligen och där ingen dag är den andra lik? Då har du hittat rätt!

Om tjänsten:

Ryska Posten Bemanning söker en Customer Support Agent till Teamtailor. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer bli direkt anställd hos Teamtailor. Teamtailor har en plattform för rekrytering och employer branding och är just nu i tillväxtfas! Tjänsten är förlagd på vardagar och kontoret är beläget i centrala Stockholm.

I din roll som Customer Support Agent kommer din huvudsakliga arbetsuppgift innebära att jobba med den viktigaste kommunikationen i företaget, det vill säga den kommunikation som sker mot deras kunder. De huvudsakliga arbetsuppgifterna innebär att svara kunderna på deras frågor via chatt och telefon samt att jobba med teknisk problemlösning. Kommunikationen kommer att ske på både engelska och svenska, det är därför viktigt att du talar och skriver dessa språk obehindrat. Du behöver även behärska franska eller finska i både tal och skrift.

ARBETSUPPGIFTERNA:
  • Hjälpa kunderna i supportchatten och i telefon
  • Ge kunderna ett bemötande i världsklass
  • Fokusera på teknisk problemlösning
VI SÖKER DIG SOM:
  • Tidigare arbetat inom kundservice eller med liknande arbetsuppgifter
  • Är flytande i svenska och engelska, både tal och skrift
  • Behärskar franska eller finska i både tal och skrift
Det är meriterande om du
  • Arbetat inom olika datorsystem tidigare
  • Talar ett tredje språk obehindrat, exempelvis spanska, franska eller finska
Tjänsten passar dig som tidigare har arbetat inom kundservice eller med liknande arbetsuppgifter. Som person är du social, positiv och strukturerad. Du värdesätter professionalitet, sätter laget före jaget och gillar att ta mycket ansvar. Du är stresstålig och drivs av att nå dina mål samt trivs i att arbeta under ett högt tempo.

Övrig information

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på rekrytering@rpbemanning.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 mars 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ryska Posten Bemanning är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering främst inom kontorsservicetjänster, ekonomi, HR, marknad och administration. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på specialist- och assistentnivå. Ryska Posten Bemanning riktar sig mot företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor. Vi lever efter principen att ligga steget före och vara lyhörda för våra kunders behov. Våra kärnvärden vilja, hjärta och engagemang speglar allt vi gör. Vi tänker annorlunda och vi vill att det ska vara svårt att inte välja oss om ni vill ha det bästa!