Ekonomiassistenter till uppdrag i Stockholm

Ekonomiassistenter till uppdrag i Stockholm

Studerar du ekonomi eller har du erfarenhet från tidigare tjänster inom ekonomi? Vi på Ryska Posten Bemanning söker nu efter ekonomiassistenter till flera av våra kunder i Stockholmsområdet. Sök idag!

Ryska Posten Bemanning är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering främst inom yrkesområdena kontor och administration. Ryska Posten Bemanning riktar sig mot företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor. Vi levererar alltid högsta möjliga service och ställer därför stora krav på våra medarbetares flexibilitet, vilja, hjärta och engagemang.

Vi som arbetar här lever och andas vår passion som är entreprenörskap, innovation och business. Vi går de extra milen för att vi vill, inte för att vi måste! Vi är ett bolag där DU är med och gör skillnad! Vi lever efter devisen att med rätt inställning kommer du igenom vilka murar som helst. Vi söker nu flertalet nya konsulter inom ekonomi till våra kunder. Vi söker studenter som vill ut i arbetslivet och vi söker personer med flerårig erfarenhet från liknande tjänster. Vi vill främst ha dig som kan kombinera en stark affärsmässig drivkraft med en hunger att lära och som på så vis kan driva oss framåt.

Vi erbjuder en variation av både konsultuppdrag och direktrekryteringar med varierande omfattning till våra kunder i Stockholmsområdet. Vi arbetar med företag inom flertalet olika branscher och vill göra allt för att hjälpa dig framåt i din karriär!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 jan 2021 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ryska Posten Bemanning är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering främst inom kontorsservicetjänster, ekonomi, HR, marknad och administration. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på specialist- och assistentnivå. Ryska Posten Bemanning riktar sig mot företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor. Vi lever efter principen att ligga steget före och vara lyhörda för våra kunders behov. Våra kärnvärden vilja, hjärta och engagemang speglar allt vi gör. Vi tänker annorlunda och vi vill att det ska vara svårt att inte välja oss om ni vill ha det bästa!