Back -och Middle Office medarbetare till Pensum

Back -och Middle Office medarbetare till Pensum

Ryska Posten Bemanning söker för Pensums räkning en Back -och Middle Office medarbetare som kommer ha en viktig och avgörande roll på kontoret. Tjänsten är på heltid med start omgående.

Om tjänsten

Nu söker vi en Back -och Middle Office medarbetare till Pensum som arbetar inom både sak-, liv- och pensionsförsäkringar men även kapitalförvaltning. I den här rollen kommer du arbeta på kapitalförvaltningen som sitter på ett ljust och fräscht kontor i centrala Stockholm. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är måndag-fredag klockan 08.30-17.00. Önskemålet är att du kan starta omgående.

Som Back -och Middle Office medarbetare på kapitalförvaltningen kommer du ha en viktig och avgörande roll när det kommer till de administrativa uppgifterna på företaget. Du kommer bland annat vara delaktig i dagliga avstämningar, ha kontakt med olika banker och värdepappersinstitut samt arbeta nära förvaltarna. Utöver det kommer du hålla koll på olika företagshändelser, arbeta med emissioner samt ha kontakt med rådgivare. I rollen är det av stor vikt att du trivs med att arbeta administrativt då du även kommer se till att all nödvändig dokumentation finns.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Ryska Posten Bemanning och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till oss.

Arbetsuppgifter

Som Back -och Middle Office medarbetare kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter såsom:
 • Dagliga avstämningar
 • Kontakt med banker, institut och rådgivare
 • Arbeta nära förvaltarna
 • Utföra administrativa uppgifter
 • Hålla koll på olika företagshändelser
 • Flytt av värdepapper, depåer samt on-boardning av nya kunder
 • Utbetalningar, handel i fonder, aktier och obligationer
Hjälpa till med vardagliga kontorssysslor

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller finans, alternativt har motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Har ett stort intresse samt kunskap inom finans såsom fonder och aktier
 • Mycket goda kunskaper i excel
 • Kan uttrycka sig väl på svenska och engelska i både tal och skrift
DET ÄR MERITERANDE OM
 • Du har tidigare erfarenhet av en assisterande eller administrativ roll
 • Har erfarenhet av systemet FA solutions
Som person är du noggrann, ansvarstagande och kan hantera många uppgifter samtidigt. Vidare är du lyhörd för vad som behövs göras och har ett logiskt tankesätt. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo mot uppsatta deadlines och kan arbeta systematiskt och sansat för att nå resultat. Du är van att arbeta både i team och självständigt.

Övrig information

Ryska Posten Bemanning är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering främst inom yrkesområdena kontor och administration. Ryska Posten Bemanning riktar sig mot företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor. Vi levererar alltid högsta möjliga service och ställer därför stora krav på våra medarbetares flexibilitet, vilja, hjärta och engagemang.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på rekrytering@rpbemanning.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 maj 2020 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ryska Posten Bemanning är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering främst inom kontorsservicetjänster, ekonomi, HR, marknad och administration. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på specialist- och assistentnivå. Ryska Posten Bemanning riktar sig mot företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor. Vi lever efter principen att ligga steget före och vara lyhörda för våra kunders behov. Våra kärnvärden vilja, hjärta och engagemang speglar allt vi gör. Vi tänker annorlunda och vi vill att det ska vara svårt att inte välja oss om ni vill ha det bästa!