Ambassadör till Ryska Posten Bemanning

Ambassadör till Ryska Posten Bemanning

Nu söker vi nya stjärnor som vill arbeta som ambassadörer för Ryska Posten Bemanning. Våra kunder finns representerade inom flertalet olika branscher, allt ifrån nystartade designföretag till framgångsrika advokatbyråer.

Som ambassadör får du en omväxlande, varierande och fartfylld vardag, där du ständigt ställs inför nya spännande utmaningar.

Dina arbetsuppgifter kommer framförallt vara inom kontorsservice vilket innefattar reception, konferens och administrativa uppgifter ute hos någon av våra kunder under kontorstider. I rollen kommer du både vara schemalagda med fasta tider samt vara redo att kunna rycka ut och hjälpa våra kunder med kortare framförhållning när behovet uppstår.

Som ambassadör får du även möjligheten att bygga ditt CV, få inspiration, skapa ett kontaktnät inför en framtida karriär och en bred branscherfarenhet. Vem vet, kanske ett av dina uppdrag är din framtida arbetsgivare. Möjligheterna är enorma!

Vi söker dig som
Du är en prestigelös, initiativtagande, flexibel och lösningsorienterad person som lever efter mottot att ingenting är omöjligt. För att trivas i rollen ska du tycka om att arbeta i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter och sträva efter att alltid göra det lilla extra. Du bör ha ett nyfiket sinne och god social förmåga för att snabbt kunna sätta dig in i nya situationer och arbetsuppgifter.

Om ryska posten bemanning

Ryska Posten Bemanning är en ung och hungrig organisation med drivna sociala hjältar som alltid går en extra mil för att få kunderna nöjda. Vi levererar alltid högsta möjliga service och ställer därför stora krav på våra medarbetares flexibilitet, vilja, hjärta och engagemang. Som del i vår uthyrningsverksamhet är man en del av vår familj- vi är ett team med en gemensam plattform där alla bryr sig om och ställer upp för varandra. Vi arbetar aktivt med att skapa en engagerande och inspirerande miljö där alla trivs och utvecklas tillsammans. Att vi har roligt tillsammans är en självklarhet.

Övrig information
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på rekrytering@rpbemanning.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 dec 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ryska Posten Bemanning är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering främst inom kontorsservicetjänster, ekonomi, HR, marknad och administration. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på specialist- och assistentnivå. Ryska Posten Bemanning riktar sig mot företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor. Vi lever efter principen att ligga steget före och vara lyhörda för våra kunders behov. Våra kärnvärden vilja, hjärta och engagemang speglar allt vi gör. Vi tänker annorlunda och vi vill att det ska vara svårt att inte välja oss om ni vill ha det bästa!