Erfaren kontorskoordinator till Artificial Solutions

Erfaren kontorskoordinator till Artificial Solutions

Ryska Posten Bemanning söker för Artificial Solutions räkning en proaktiv, energisk och erfaren kontorskoordinator till deras Stockholmskontor. Detta är en omfattande roll som främst omfattar facility management och administrativa funktioner och som är nyckeln till ett väl fungerande företag och dess relationer till anställda, kunder och tjänsteleverantörer. Detta är en heltidsanställning med omgående start och du kommer bli anställt direkt hos vår kund.

Ryska Posten Bemanning är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering främst inom kontorsservice och administration. Ryska Posten Bemanning riktar sig mot företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga lösningsorienterade människor. Vi levererar alltid högsta möjliga service och ställer därför stora krav på våra medarbetares flexibilitet, vilja, hjärta och engagemang.

Om tjänsten

Artificial Solutions är den ledande specialisten inom Enterprise-Strenght Conversational AI, en form av artificiell intelligens som tillåter människor att kommunicera med applikationer, webbplatser och enheter i vardagen, människoliknande naturligt språk via röst, text eller touch. Artificial Solutions sitter i nyrenoverade lokaler i centrala Stockholm och de söker nu en erfaren kontorskoordinator som vill vara en del av deras framgång.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Ryska Posten Bemanning och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till oss. Du kommer bli anställd direkt hos Artificial Solutions.

Arbetsuppgifter
 • Ta emot och hjälpa besökare.
 • Upprätthålla en artig och professionell kommunikation via telefon och mail
 • Stödja avdelningen för ekonomi & administration att vara säker på att den interna databasen är korrekt uppdaterad
 • Hantera regelbundna kontorsuppgifter, inklusive kommunikation med hyresvärdar, förhandlingar och beställningar av förbrukningsmaterial, attestera fakturor etc .
 • Arrangera och samordna företagsevenemang med hjälp av externa parter
 • Se till att alla inkommande fakturor och utgifter för verksamheten behandlas på lämpligt sätt och skickas till företagets revisor på ett flitigt vis.
 • Genomföra andra ad hoc-projekt.
VI SÖKER DIG SOM
 • Har minst 3 års erfarenhet av tidigare kontorstjänster
 • Har tidigare arbetat som Office Coordinator/Kontorskoordinator
 • Har en god kunskap i Microsoft Office-paketet
 • Har en stark problemlösningsförmåga
 • Har en hög samarbetsförmåga
Som person är du proaktiv, positiv och välorganiserad. Du är påhittig och gillar att arbeta i spännande och kreativa miljöer. Du brinner för att leverera service i världsklass, lösa problem och tar initiativ utöver det vanliga. Du har en god fingertoppskänsla, ser vad som behövs göra och har en hög arbetsmoral. Det är viktigt att du tar eget ansvar, kan prioritera ditt arbete och arbetar både noggrant och strukturerat.

Övrig information
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande. Annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på rekrytering@rpbemanning.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 mars 2020 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ryska Posten Bemanning är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering främst inom kontorsservicetjänster, ekonomi, HR, marknad och administration. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på specialist- och assistentnivå. Ryska Posten Bemanning riktar sig mot företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor. Vi lever efter principen att ligga steget före och vara lyhörda för våra kunders behov. Våra kärnvärden vilja, hjärta och engagemang speglar allt vi gör. Vi tänker annorlunda och vi vill att det ska vara svårt att inte välja oss om ni vill ha det bästa!