Account Manager till Ryska Posten Bemanning

Account Manager till Ryska Posten Bemanning

Drivs du av att nå högt uppsatta mål? Är det viktigt för dig att snabbt se tydliga resultat av ditt arbete?
Trivs du med att skapa goda kundrelationer? Älskar du att hitta lösningar på utmaningar du står inför? Då kanske du är vår nästa Account Manager.

Vi på Ryska Posten Bemanning söker nu en Account Manager till kontoret i Stockholm.

Vi som arbetar här lever och andas vår passion som är entreprenörskap, innovation och att leverera hög service. Vi går de extra milen för att vi vill, inte för att vi måste! Vi är ett bolag där dina idéer får ta plats. Vi lever efter devisen att med ett hårt pannben kommer du igenom vilka murar som helst. Vi söker nu en kollega, en Account Manager som älskar att vinna affärer och som är lika galen och passionerad som vi! Vi vill ha dig som kan kombinera en stark affärsmässig drivkraft, en hunger för att skapa och knyta nya affärskontakter blandat med en passion för entreprenörskap och människor.

ARBETSUPPGIFTER:

- Prospektering.
  • Du ansvarar själv för att hitta potentiella nya kunder.
- Telefonförsäljning
  • Du ansvarar själv för att boka dina egna möten.
- Kundmöten
  • Du planerar och genomför möten ensam eller tillsammans med dina kollegor.
- Djupgående behovsanalyser av fysiska möten med beslutsfattare på A, B & C nivå
  • Du analyserar dina möten för att ge dina kunder skräddarsydda lösningar.
- Förhandling
  • Du förhandlar med kund, konsult och med Ryska Posten Bemanning i fokus.
- Offerter & avtalshantering
  • Du skriver egna offerter och avtal samt säkerställer en professionell leverans till kund.
- Underhålla & bibehålla goda kundrelationer
  • Du värnar och tar hand om dina kundrelationer för att alltid vara kundens första val.
VI SÖKER DIG SOM:
  • Alltid levererar hög service
  • Hittar kreativa lösningar på problem
  • Ser det omöjliga som möjligt
Den person vi söker brinner för att lyfta luren direkt på morgonen och tar vara på varje minut för att skapa en ny affärsrelation. Du älskar att boka dina egna möten och ser till att du når uppsatt mål. Du ser fram emot att bygga din egen kundstock och tvekar inte på att göra allt för att nå kunderna, både fysiskt, digitalt samt genom telefon.
Du har troligen branscherfarenhet från att sälja in b2b-tjänster eller telefonförsäljning, gärna från bemanningsbolag. Vi som arbetar här sätter höga målsättningar, dels på oss själva som individer, men även på oss som team. Vi vill att du har höga ambitioner och strävar efter att bli den bästa du kan bli!

Övrig information

Hos oss får du en säljroll där du får det bästa av oss mixat med det bästa från dig. Är du den vi söker? Och är du redo att ta fart ur startblocken? Bli en del av oss och sök nu genom att klicka på Ansök nedan.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av amanda@rpbemanning.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 dec 2020 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ryska Posten Bemanning är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering främst inom kontorsservicetjänster, ekonomi, HR, marknad och administration. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på specialist- och assistentnivå. Ryska Posten Bemanning riktar sig mot företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor. Vi lever efter principen att ligga steget före och vara lyhörda för våra kunders behov. Våra kärnvärden vilja, hjärta och engagemang speglar allt vi gör. Vi tänker annorlunda och vi vill att det ska vara svårt att inte välja oss om ni vill ha det bästa!