Serviceelektriker till Ryska Posten Allt-i-Allo

Serviceelektriker till Ryska Posten Allt-i-Allo

Ryska Posten Allt-i-Allo har expanderat kraftigt det senaste året och söker nu en serviceelektriker som är redo att leverera service i världsklass. Du kommer att få chansen att bygga upp en ny avdelning inom företaget och ta stort eget ansvar. Slutförd el-utbildning med ECY-certifikat är ett krav.

Om du är som oss så tror vi att du kommer passa perfekt för den här tjänsten. Vadå som oss, tänker du? Ja, men en grym individ som aldrig ser ett problem utan att också se en lösning. En person som inte går någonstans utan att lämna en stor hög med leenden efter sig. En person som fixar biffen helt enkelt.

Men vad är det vi sysslar med egentligen?

Ryska Posten Allt-i-Allo är en hantverkstjänst som fixar det mesta och då menar vi verkligen det mesta. Vårt gäng ute på stan rullar omkring i team om två och i en elbil fullproppad med de bästa verktygen.

För att förklara det på kortast tänkbara sätt:

Ikeamontering / uppsättning av tavlor / whiteboards / hyllor / krokar / måla / bygga trall / bygga lådor / sätta upp lampor / byta lampor / montera köksfronter / byta underreden till skrivbord / möbelflytt / montera garderober / sätta upp gardinskenor / sätta upp montrar

Och mycket, mycket mer. Vi brukar säga att vi aldrig tackar nej till några uppdrag - och på grund av våra grymma medarbetare kan vi alltid leva upp till det!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 mars (45 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Ryska Posten Allt-i-Allo är en av de yngsta medlemmarna i Ryska Posten familjen, vi har expanderat kraftigt de senaste åren och söker nu förstärkning till vårt team. Allt-i-Allo hjälper till med allt löpande fix till kontoret såsom att montera den nya whiteboardtavlan-tavlan eller skruva ihop utemöblerna på terrassen. Vi har växt fram genom ökat förtroende hos våra kunder och för att vi alltid skräddarsyr uppdrag efter önskemål.