Är det dig vi söker till vår tjänst som Allt-i-Allo?

Är det dig vi söker till vår tjänst som Allt-i-Allo?

Om du är som oss så tror vi att du kommer passa perfekt för den här tjänsten. Vadå som oss, tänker du? Ja, men en grym individ som aldrig ser ett problem utan att också se en lösning. En person som inte går någonstans utan att lämna en stor hög med leenden efter sig. En person som fixar biffen helt enkelt.

Men vad är det vi sysslar med egentligen?

Ryska Posten Allt-i-allo är en hantverkstjänst som fixar det mesta och då menar vi verkligen det mesta. Som allt-i-allo har du ett väldigt varierande jobb. Vårt gäng ute på stan rullar omkring i team om två och i en elbil fullproppad med de bästa verktygen.

För att förklara det på kortast tänkbara sätt:

Ikeamontering / uppsättning av tavlor / whiteboards / hyllor / krokar / måla / bygga trall / bygga lådor / sätta upp lampor / byta lampor / montera köksfronter / byta underreden till skrivbord / möbelflytt / montera garderober / sätta upp gardinskenor / sätta upp montrar

Och mycket, mycket mer. Vi brukar säga att vi aldrig tackar nej till några uppdrag - och på grund av våra grymma medarbetare kan vi alltid leva upp till det!

Men nu är det som så, att våra grymma medarbetare behöver ha förstärkning, i form av flera grymma personer som inte räds för att erbjuda den bästa servicen i stan!

För att lyckas i rollen ska du tycka om att arbeta fysiskt, vara flexibel, prestigelös och alltid se lösningar framför problem. Erfarenhet från liknande arbete som hantverkare är meriterande men absolut inget krav. För det är så att vi är av den uppfattningen, att man kan lära sig det mesta, bara man har lite jävlar anamma och inte räds inför nya utmaningar.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 juli 2022 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ryska Posten Allt-i-Allo är en av de yngsta medlemmarna i Ryska Posten familjen, vi har expanderat kraftigt de senaste åren och söker nu förstärkning till vårt team. Allt-i-Allo hjälper till med allt löpande fix till kontoret såsom att montera den nya whiteboardtavlan-tavlan eller skruva ihop utemöblerna på terrassen. Vi har växt fram genom ökat förtroende hos våra kunder och för att vi alltid skräddarsyr uppdrag efter önskemål.