Är det dig vi söker som vår Operations Manager?

Är det dig vi söker som vår Operations Manager?

Vi på Bara posten Allt-i-Allo erbjuder allt från stora till små (alltså jättesmå) hantverksjobb till företag och privatpersoner.

Vår kultur avspeglas i vår service och i vårt arbete. Alla medarbetare hos oss är våra stjärnor och att arbeta med människor är den röda tråden som löper genom hela vår verksamhet. Vi arbetar i en entreprenöriell miljö där varje individ ska synas och har en chans att växa, för oss är det inte erfarenhet eller meriter som är avgörande för om du kommer trivas hos oss. Utan det är ditt hjärta, din envishet och ditt pannben som kommer vara det som avgör om du trivs hos oss eller inte. Gemenskap är viktigt för oss, har man roligt på jobbet, trivs och känner att man är delaktig så skiner det igenom i allt man gör. Vi tror på att alla som arbetar hos oss ska kunna påverka i ett större. Vi tror på att det alltid finns en lösning!

I rollen kommer du vara en viktig del i att ta Bara Posten Allt-i-Allo framåt. Varje dag kommer du att ha nära kontakt med alla som arbetar ute hos våra kunder. Du kommer att ta hand om inkommande telefonsamtal, mejl och annan kundkontakt. Du kommer dessutom planera och koordinera de uppdrag som vi har inbokade och de som kommer in under dagen. Vidare så är det du som säkerställer att våra dagar flyter på, det innebär att du kommer ta hand om våra kunder och våra medarbetare.

Vi vill att du ska:

För att trivas hos oss så behöver du tycka om att arbeta med ett operativt syfte, med det menar vi att du ska trivas med att vara där det händer och att ha många järn i elden samtidigt. Det kommer du såklart göra med ett team, vilket såklart innebär att du behöver tycka om att jobba i team.

Som du säkert redan förstår så behöver du gilla en bra utmaning och dessutom vara initiativrik och kreativ när du kommer på egna lösningar. Alltså behöver du trivas i en miljö där saker och ting ändras snabbt, förutsättningarna för dagen ändras nästan alltid - det behöver du se som något roligt. Det innebär såklart att det ibland kan vara stressigt hos oss, du är alltså en person som kan kanalisera din stress och se till att du hanterar stressade situationer lugnt och lösningsorienterat.

Eftersom vår verksamhet handlar om service inriktat mot snickeri och bygg är det mycket bra om du har tidigare erfarenhet av det eller att det är din hobby!

Vem är du?
Har du läst så här långt så undrar du säkert vad det är för slags person vi söker. Vi jobbar i nära kontakt med våra kunder och våra medarbetare, därför behöver du vara social och gilla att prata med människor. Dessutom kommer du hela tiden behöva vara en lagspelare med hårt pannben.

Vi tar för givet att du är snabblärd och nyfiken, samt att du gillar att lära dig saker. Det innebär att du är lösningsorienterad och alltid tror på att det finns en lösning.

Det här är en roll för dig som vill ha kul på jobbet och vill spela en viktig roll i att ta Bara posten Allt-i-Allo framåt!

Övrig information:

Start: Sommar/Höst 2022. Rekrytering sker löpande, in och sök med en gång!
Omfattning: Heltid med 6 månaders provanställning
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 sept 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bara Posten Allt-i-Allo är en av de yngsta medlemmarna i Bara Posten familjen, vi har expanderat kraftigt de senaste åren och söker nu förstärkning till vårt team. Allt-i-Allo hjälper till med allt löpande fix till kontoret såsom att montera den nya whiteboardtavlan-tavlan eller skruva ihop utemöblerna på terrassen. Vi har växt fram genom ökat förtroende hos våra kunder och för att vi alltid skräddarsyr uppdrag efter önskemål.