Erfaren Bilglastekniker sökes

Erfaren Bilglastekniker sökes

Dina arbetsuppgifter

Har du erfarenhet av att arbeta med bilglas och vill ta nästa steg i din karriär? Då har vi tjänsten för dig.

Dins arbetsuppgifter blir att byta rutor, utföra kalibrering på bilar (samtliga bilmärken) samt utföra stenskottreparationer. Du ska även kunna hjälpa till med kundmottagningen samt ansvara för att anläggningen fungerar.

Tjänsten kommer att starta omgående och pågå tillsvidare. Arbetstiderna är måndag till fredag 7-16 eller 8-17.

Din profil

Vem är du?
För oss är det viktigt att du tycker om att arbeta med bilar och är serviceinriktad, noggrann och positiv. Du har tidigare erfarenheter av att arbeta med bilglas. Vår målsättning är att se till kundens bästa och att hålla en god service. B-körkort är ett krav.

Intresserad? Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins på telefon 073-365 68 32 eller emily.higgins@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073-365 68 32
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ryds Bilglas är marknadsledande i Sverige på reparation och byte av bilglas. Vi startades 1947 av familjen Ryd, som fortfarande idag äger en del av bolaget tillsammans med Nalka Invest AB. Ryds Bilglas finns med över 100 verkstäder på 57 orter i Sverige, och sedan 1 augusti 2014 har företaget även etablerat sig på den norska marknaden. Sedan 2012 ingår även franchisekedjan Samglas med cirka 20 verkstäder i Sverige. Både Ryds Bilglas och Samglas verkstäder är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Koncernen Ryds Bilglas omsatte under 2017 över 700 MSEK med ca 350 anställda.