Erfaren Bilglastekniker till Ryds Bilglas

Erfaren Bilglastekniker till Ryds Bilglas

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill ge service i världsklass och som brinner för att kunden ska vara nöjd. Rollen som Bilglastekniker kommer innebära varierande dagar där du arbetar med kundservice samt att du kommer byta rutor på fordon från samtliga bilmärken. Du kommer att utföra stenskottsreparationer och kalibreringar vid behov. Tjänsten kommer starta omgående och pågå tillsvidare.

Arbetets omfattning: Heltid, måndag-fredag, 7-16 eller 8-17

Din profil

Har du tidigare arbetat med bilglas/som bilglastekniker eller med fordon då är detta tjänsten för dig. Trivs du att arbeta med kundservice och har ett genuint intresse för bilar då kommer du kunna axla rollen som Bilglastekniker. Du har B-körkort och du behärskar svenska i tal och skrift. Du social, trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter och du är noggrann i ditt arbete. Som person är du ansvarstagande, serviceinriktad och samarbetsvillig.

Intresserad? Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins på telefon 073-365 68 32 eller emily.higgins@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073-365 68 32
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 juli (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ryds Bilglas är marknadsledande i Sverige på reparation och byte av bilglas. Vi startades 1947 av familjen Ryd, som fortfarande idag äger en del av bolaget tillsammans med Nalka Invest AB. Ryds Bilglas finns med över 100 verkstäder på 57 orter i Sverige, och sedan 1 augusti 2014 har företaget även etablerat sig på den norska marknaden. Sedan 2012 ingår även franchisekedjan Samglas med cirka 20 verkstäder i Sverige. Både Ryds Bilglas och Samglas verkstäder är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Koncernen Ryds Bilglas omsatte under 2017 över 700 MSEK med ca 350 anställda.