Junior Produktkommunikatör till Rusta

Junior Produktkommunikatör till Rusta

Vill du arbeta med produkttexter i digitala och analoga kanaler på ett av Sveriges ledande företag inom hem- och fritidsprodukter? Då kanske du är vår nya Juniora Produktkommunikatör! Som Produktkommunikatör skapar du kommersiellt starka produkttexter till Rustas olika kommunikationskanaler.

Din roll som Junior Produktkommunikatör
Som Junior Produktkommunikatör ansvarar du för att språkligt korrekta produkttexter finns tillgängliga i Rustas PIM – system för användning i Rustas samtliga kommunikativa kanaler. Rollen som junior produktkommunikatör innefattar många interna och externa kontaktytor. Du har ett tätt samarbete med funktioner från Affär och sortiment. Du sköter kontakten med översättningsbyråer i syfte att säkerställa att korrekta översättningar finns tillgängliga för Rustas produkter tillsammans med kringliggande information och dokumentation. I tjänsten ingår även att tillhandahålla och kvalitetssäkra text-, pris- och produktkommunikation i olika kanaler.

Ansvar som Junior Produktkommunikatör:
  • Säkra att kommersiellt gångbara och SEO-anpassade produktnamn och texter tas fram.
  • Hantering av ändringar/uppdateringar i Rustas PIM- system.
  • Korrektur av text-, pris- och produktinformation i olika kommunikativa enheter
Placering för rollen är på vårt huvudkontor i Infra City och du rapporterar till Reklamchef.

Din profil
Som person är du ansvarstagande och strukturerad, gärna med ett systemtekniskt intresse och erfarenhet av att arbeta i PIM-system. Du trivs i en koordinerande och administrativ roll med många kontaktytor. Du har respekt för deadlines samt modet att strukturera och driva dina frågor. Du är stresstålig och flexibel samtidigt som du utför dina arbetsuppgifter med största noggrannhet.

Du har utmärkta skriftliga kunskaper i såväl svenska som engelska och bra förmåga att hantera många kontaktytor, både internt och externt. Det är en fördel om du har erfarenhet av produkt- och marknadskommunikation.

Våra värderingar
Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. De fungerar som styrmedel vid sidan av vår vision och affärsidé samt som vägledning i det dagliga arbetet. Det är viktigt för oss att du agerar och levererar i enlighet med värderingarna.

Din ansökan
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag dock senast den 28 april 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Josefin Träpja, tel. 0768 - 24 60 04

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Telefon 0768246004
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://weselect.se/
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder hem- och fritidsprodukter i Sverige, Norge, Tyskland och Finland. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta över 140 varuhus i Sverige, Norge, Tyskland och i Finland under namnet "Hong Kong". Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning