Russell Reynolds söker en Office Assistant på 50%

Russell Reynolds söker en Office Assistant på 50%

Till Russell Reynolds söker vi nu en Office Assistant! Detta är ett konsultuppdrag via The Pace/Wise Professionals på deltid där arbetstiden är förlagd på eftermiddagen, fram till sista maj 2020, med önskat startdatum den 6 januari.

Ditt uppdrag
Som Office Assistant är du ansiktet utåt och ansvarar för att lokalen/kontoret inklusive reception och konferensavdelningen hålls i topptrim och alltid är en trivsam miljö att vistas i. Du kommer tillhöra Stockholmskontoret tillsammans med tjugo andra kollegor med olika bakgrund, och vara en del av en internationell miljö. Det viktigaste i uppdraget är att alltid ge högsta möjliga service både till vår kunds externa besökare och internt till medarbetare och chefer. Du har även ett nära samarbete med Exekutiva Assistenter inom företaget, vilket ställer höga krav på god samarbetsförmåga. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:
  • Ordna inför möten, fika och diverse leveranser till kontoret
  • Välkomna kandidater och klienter
  • Sköta beställning av frukost/lunch till möten och seminarier
  • Dagliga ronder för påfyllning av material/kök
  • Koordinera mötesrum
Din bakgrund

Vi söker dig med några års erfarenhet från en liknande roll och med mycket hög servicekänsla. Mycket av ditt arbete är självständigt vilket ställer krav på din förmåga att ta ansvar, egna initiativ och arbeta lösningsorienterat. Ingen uppgift är för liten för dig och du har hög arbetsmoral och håller högt tempo i din leverans. Vi ser gärna att du är snabblärd och har ett sinne för teknik och gillar att arbeta i olika system.

Företagets koncernspråk är engelska och därför behöver du vara flytande i språket, både i tal och skrift.

Om Russell Reynolds
Russell Reynolds Associates öppnade Stockholmskontor 2003. Våra konsulter är specialiserade på alla former av ledarskapsrådgivningstjänster - inklusive executive search, assessment, utvärdering av styrelser och ledningsgrupper, etc. Stockholmskontoret jobbar med inhemska och internationella kunder i hela världen.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Therese Galvez (therese.galvez@thepace.se) och konsultchef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se)

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 dec 2019 (4 dagar kvar)