Tekniskt support VVS, Gebwell, Stockholm

Tekniskt support VVS, Gebwell, Stockholm

Tekniskt support VVS, Gebwell, Stockholm

GEBWELL SVERIGE AB söker en driven, kunnig och engagerad person som kan arbeta med att stötta säljorganisationen i tekniska frågor i första hand samt att hantera garantiärenden, reklamationer och driftsättning av system.

Rollen innebär att i första hand att hjälpa våra kunder i framförallt tekniska frågor rörande våra produkter, tjänster och lösningar. Du bör vara tekniskt orienterad inom vårt område för att lyckas i rollen. Du tycker om att ha många kundkontakter, du är serviceinriktad med ett positivt synsätt och ger allt för att hjälpa kunden. Du måste vara bekväm med att ha mycket att göra och ha många bollar i luften och vara van vid att arbeta via telefon och dator. Rätt person bör ha en känsla för marknaden vad gäller konkurrensläget och trender och hålla sig uppdaterad om produkter och den bästa lösningen för kunden. Bygga ett nära samarbete och upprätthålla och utveckla nödvändiga kontakter med vår produktion i Finland.

Vi söker dig som har lägst en gymnasieutbildning med ev. högskola eller motsvarande likvärdig erfarenhet. Viktigt är din bakgrund inom VVS. Du ska ha datavana och goda kunskaper i Office 365, i synnerhet inom Word och Excel. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Som person kommer vi att i första hand värdesätta egenskaper såsom driv, energi och noggrannhet i din personlighet. Du är van att arbeta självgående och lösningsorienterat, gillar att få en teknisk utmaning på bordet och arbeta strukturerat och noggrant. Du skall vara service- och kundorienterad då detta är avgörande för kundens val av leverantör.

Din roll kommer att vara en viktig pusselbit i vår organisation och rätt person kommer att få vara med på en spännande resa där Gebwells ambitioner är höga och utmanande. Vi sitter i trevliga lokaler i Älvsjö.

Ansöker gör du genast om du känner att rollen är rätt för dig då vi behöver tillsätta tjänsten snarast.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930

Gebwell är ett företag som växer och är marknadsledande inom flera områden inom värmepumpar och fjärrvärme i Finland. Företag har rötterna och huvudkontoret i Leppävirta, Finland och finns med egen personal i Sverige, Norge och Polen. Gebwell Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Gebwell OY och bildades 2015. Man arbetar över hela Sverige, med huvudkontor i Älvsjö, Stockholm. Den svenska verksamheten består av 8 medarbetare med tyngdpunkt på försäljning och kundsupport. Produktion och logistik hanteras i Finland. Läs mer på www.gebwell.se
Mer info
Kontaktperson Harry Rubino
Telefon 073-376 39 30
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rubino Rekrytering erbjuder företag och organisationer ett lösningsorienterat arbetssätt med partnerskap i fokus sedan 2003. Utgångspunkten är vårt gemensamma mål att rekrytera medarbetare som gör skillnad på sista raden - oavsett om det är Säljare, Säljchefer, Account Managers eller andra nyckelpersoner och roller. För kandidater utlovar vi ett professionellt och engagerat samarbete med dig i fokus. Vi rekryterar främst i Stockholm men även i andra delar av Sverige.