Supplies Direct City söker en säljare till Storstockholm

Supplies Direct City söker en säljare till Storstockholm

Supplies Direct City söker en säljare till Storstockholm

Vilka vi är:
Supplies Direct City är ett väl inarbetat företag inom städ- och hygienbranschen. Vi har framgångsrikt sålt och levererat våra väl anpassade produkter till kunder som i huvudsak finns inom städsektorn och HoReCa. Med stor kompetens, hög servicegrad och en konkurrenskraftig prisbild tillhandahåller vi marknadens bredaste artikelsortiment. Vi är den största städgrossisten i vår bransch. Vi behöver stärka vår organisation med ytterligare en säljare.

Arbetsuppgifter:
Som säljare för Supplies Direct City förstärker du samt vidareutvecklar samarbetet med befintliga kunder samtidigt som du bearbetar nya potentiella kunder inom Storstockholm. Du förväntas vara mestadels av din arbetstid ute hos kund, där du presenterar, demonstrerar, utbildar, ger kundservice och framför allt säljer in våra produkter. Du ingår i ett säljteam tillsammans med säljkollegor och rapporterar direkt till försäljningschefen.

Vem vi söker:
Vi söker dig som kommer från- eller har erfarenhet från några av våra prioriterade kundled, dvs. städbranschen eller närliggande bransch. Det är viktigt att du har kunskap/ erfarenhet inom kategorin hygien och städ. Om du har erfarenhet av försäljning är det givetvis meriterande, men vi fokuserar även på personlighet. Som person är du social, kommunikativ, en duktig, förtroendeingivande och engagerad relationsbyggare.
Du talar och skriver obehindrat på svenska, är orädd- samt trivs att stå inför grupper och genomföra demonstrationer och säljsamtal. Du är en tävlingsmänniska samtidigt som du är organiserad, ordentlig och strukturerad. Du har en god IT-mognad, är nyfiken, utvecklingsorienterad samt innehar körkort för bil.

Supplies Direct erbjuder:
Vi erbjuder dig en utvecklande och spännande säljartjänst i ett företag som är under kraftig expansion. Vårt unika produktkoncept, medarbetarnas kunnande samt våra starka ägare säkerställer förutsättningarna för dina förväntade framgångar. Vi erbjuder tillsvidare anställning, fast lön, tjänstebil samt övriga sociala förmåner. Du kommer till en trevlig arbetsplats med glada och förväntansfulla medarbetare.

I denna rekrytering samarbetar Supplies Direct City med Rubino Rekrytering. För frågor angående tjänsten kontaktar du rekryteringskonsult Carl-Erik Wallin som är vår kontaktperson. Tel: 0733-748286 eller på carl-erik.wallin@rubino.se Då urvalet sker löpande ombedes du snarast skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Vår historia:
Sex ledande städgrossister med städbutiker har fr o m 1 juli 2018 ett nytt gemensamt namn. Vi har ett nytt gemensamt erbjudande där vi paketerar alla våra fördelar i namnet Supplies Direct med mottot "Ren kunskap. Stark support". Vi ingår som en del av OptiGroup, Procurator och papyrus med Nordens starkaste inköpsorganisation i ryggen!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 jan (47 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Rubino Rekrytering erbjuder både företag och organisationer ett lösningsorienterat arbetssätt med partnerskap i fokus sedan 2003. Det viktiga utgångspunkten i vårt partnerskap är att vi har ett gemensamt mål och att rekrytera medarbetare som gör skillnad på sista raden. Oavsett om det är Säljare, Key Account Managers, Säljchefer eller nyckelpersoner i administrativa roller. Vi rekryterar i första hand Stockholm men även i andra delar av Sverige.