Serviceledare till Sandbäckens Sprinkler Mitt- Johanneshov

Serviceledare till Sandbäckens Sprinkler Mitt- Johanneshov

Till vår verksamhet i Stockholm och Mälardalen söker vi en Serviceledare.

Nu letar vi efter en ny kollega, en serviceledare, som är intresserade av att arbeta med innovativa lösningar i offentliga miljöer.

Serviceledare - ett sprinklerproffs som älskar att stå i händelsernas centrum. Är du sprinklerproffs med stenkoll på branschen och van vid högt tempo?

Bra, för det är precis det du behöver vara för att axla rollen som serviceledare hos oss. Här kommer du att få agera koordinator, se lösningar där andra ser problem och vara ett stöd till sprinklerteknikerna ute hos kunden. Kort och gott - ett riktigt roligt och spännande jobb för dig som älskar känslan av att se snabba resultat och arbeta nära både kunder och kollegor. När du har blivit varm i kläderna ingår även inslag av ekonomisk planering. Om det inte är din starkaste sida behöver du inte vara orolig - vi hjälper dig och ser till att du blir ett anbudsproffs på nolltid! Slutligen är det ett plus om du har körkort så att du kan ta dig mellan kontoret och våra många kunder runt om i Stockholm och Mälardalen.

Ansökan och kontakt

Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag 2019-09-30. Urval och intervjuer sker löpande. För mer information om tjänsten välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino, 0733-763930.

Välkommen med din ansökan!

Sandbäckens är en av Sveriges ledande leverantörer av installation och service av rörtekniska lösningar. Verksamheten erbjuder marknaden kostnadseffektiva tjänster inom VS, kyla, sprinkler, fjärrvärme, och medicinska gaser. Koncernen är idag etablerade genom affärsdrivande dotterbolag på drygt 20-talet orter i Sverige som tillsammans sysselsätter nästan 800 medarbetare. Läs mer om Sandbäckens på sandbackens.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 okt 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rubino Rekrytering erbjuder både företag och organisationer ett lösningsorienterat arbetssätt med partnerskap i fokus sedan 2003. Det viktiga utgångspunkten i vårt partnerskap är att vi har ett gemensamt mål och att rekrytera medarbetare som gör skillnad på sista raden. Oavsett om det är Säljare, Key Account Managers, Säljchefer eller nyckelpersoner i administrativa roller. Vi rekryterar i första hand Stockholm men även i andra delar av Sverige.