Säljare med visst KAM ansvar Norge, placering Stockholm

Säljare med visst KAM ansvar Norge, placering Stockholm

Vi söker en engagerad och driven Säljare med visst KAM ansvar, för den Norska marknaden, placering Stockholm/Västberga:

Polynova Nissen AB är inne i en fas med ökat fokus på försäljning och utveckling av verksamheten i Norge och söker därför en säljare som ska stötta vår säljorganisation med att driva och öka vår försäljning i Norge. Våra kunder är i första hand etablerade återförsäljare inom bl a: Kontorsfackhandeln, Färghandel, grossister och återförsäljare. Hos dem kommer du att i första möta Säljchefer, kategori och inköpschefer samt även deras säljare som bearbetar deras slutkunder. Arbetet utgår från vårt kontor i Västberga och du kommer att behövs resa en del men vi tror att du kommer att ha många möten digitalt också. Vi ser att du är van vid att ha en hög besöksfrekvens med kvalitet där säljmötet är strukturerat och väl förberett, du kommer även att arbeta med viss utbildning för våra kunder avseende våra produkters fördelar.

Välkommen till ett företag med blicken uppåt
Vi ser gärna att du jobbat som säljare inom vår bransch och dess kunder. Har du erfarenhet från den Norska marknaden med ett upparbetat nätverk bland våra kunder är det givetvis meriterande men inte avgörande. Det allra viktigaste för oss är att du har en passion och driv för det egna, teamets företagets företagets säljmål. Samtidigt tycker vi det är viktigt att ha en balans mellan jobb och fritid för att fungera som bäst när det gäller - i alla lägen!

Vi gillar att du är målmedveten och arbetar strategisk för att uppnå de säljmål företaget sätter för dig personligt, för säljteamet och företaget. Du väntar inte på samtalen - du ligger före! Vi ser att du har en gymnasieutbildning och är van vid att arbeta digitalt, är flytande i svenska och engelska i tal och skrift, kan du även norska är det givetvis meriterande. Du har B körkort och kan resa i tjänsten.

Vi erbjuder
Du kommer att få arbeta med marknadens starkaste produktsortiment i ett väl sammansvetsat gäng där vi hjälper varandra och arbetar med varandras kunder. Du får fast lön med bonus samt tjänstebil. Vi sitter i trevliga lokaler i Västberga.

Ansökan
Välkommen med din ansökan snarast då vi genomför intervjuer löpande. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Harry Rubino på telefon 0733-763930.

Välkommen med din ansökan!

Polynova Nissen AB har över 40 års branscherfarenhet, vi har ett av Europas bredaste plastsortiment i lager, vi ger våra kunder goda möjligheter att få helt unikt kundanpassade artiklar samt innovativa säljstöds- och problemlösningstjänster för att utöka och bredda in försäljning. Vår ambition är att vara kundens enda partner avseende för plast- och emballageprodukter. Polynova Nissens produkter återfinns hos ett brett nätverk av återförsäljare i Norden och övriga Europa. Läs mer här: www.polynova.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rubino Rekrytering erbjuder både företag och organisationer ett lösningsorienterat arbetssätt med partnerskap i fokus sedan 2003. Det viktiga utgångspunkten i vårt partnerskap är att vi har ett gemensamt mål och att rekrytera medarbetare som gör skillnad på sista raden. Oavsett om det är Säljare, Key Account Managers, Säljchefer eller nyckelpersoner i administrativa roller. Vi rekryterar i första hand Stockholm men även i andra delar av Sverige.