OLYMPUS Medical Systems söker en Produktspecialister till Mälardalen och Stockholm

OLYMPUS Medical Systems söker en Produktspecialister till Mälardalen och Stockholm

Som global tillverkare av optisk och digital precisionsteknik tillhandahåller Olympus innovativa lösningar för toppmoderna medicinska system, digitalkameror och lösningar inom Life
Science. Produkter som gör människors liv både säkrare och roligare. Olympus grundades den 12 oktober 1919 och firar
100år i år.


Olympus söker en Produktspecialist med ett stort engagemang och vilja att bli en nära partner till sjukvården.
Olympus har en bred portfölj inom Flexibel Endoskopi och är det enda företaget på marknaden som kan erbjuda Endoskopi- enheter en totallösning för deras behov. Därför är det viktigt för oss med ett starkt samarbete med övriga kollegor för att hitta de bästa lösningarna för kunden.

I rollen som Produktspecialist kommer du att demonstrera samt utbilda läkare och sjuksköterskor på våra endoskopiska tillbehör.
Utbildningen är både teoretiskt och praktiskt och sker oftast vid undersökningar på patient. De terapier vi fokuserar på är
Polypektomi, ESD, EUS och ERCP.

För att lyckas i rollen är du förmodligen utbildad sjuksköterska eller har annan klinisk bakgrund samt erfarenhet av försäljning inom offentlig sjukvård. Du har arbetat med offentliga upphandlingar och har förmågan att fånga stressade läkares intresse. Affärssystem och CRM har du som hjälpmedel för att utveckla ditt distrikt.

Som person vill du utveckla försäljningen inom ditt eget distrikt men har också förmågan att hjälpa andra att lyckas. Du brinner för strategisk försäljning och har vana att driva projekt inom många olika instanser på ett sjukhus. Förmodligen gillar du att demonstrera och utbilda sjukvårdspersonal både i fikarummet samt som en del i ett större utbildningssammanhang. Du har stor social kompetens, brinner för service, utbildning och support samt gillar att driva affärer i mål. Svenska och Engelska behärskar du mycket väl i både tal och skrift.

Vi erbjuder ett utmanande arbete i ett distrikt med stor potential.
Produkter med hög kvalitet och professionella medarbetares stöd för att lyckas. Olympus attraherar varma, professionella människor med driv och målmedvetenhet. Vid anställning väntar en grundlig utbildning i flera steg samt stort stöd vid de första kundkontakterna.
Du kommer att delta i mässor och kundmöten både i Sverige och övriga
Europa.

Om du vill veta mer om tjänsten kontakta Fredrik Englund på Rubino
Rekrytering 070-612 65 65. Skicka din ansökan via https://www.rubino.se/sok-jobb...

Sök direkt för vi behandlar ansökningar löpande.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 jan 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rubino Rekrytering erbjuder både företag och organisationer ett lösningsorienterat arbetssätt med partnerskap i fokus sedan 2003. Det viktiga utgångspunkten i vårt partnerskap är att vi har ett gemensamt mål och att rekrytera medarbetare som gör skillnad på sista raden. Oavsett om det är Säljare, Key Account Managers, Säljchefer eller nyckelpersoner i administrativa roller. Vi rekryterar i första hand Stockholm men även i andra delar av Sverige.