Larmtekniker, Stockholm

Larmtekniker, Stockholm
Som larm och servicetekniker för uppdragsgivares räkning är din främsta uppgift att driftsätta anläggningar, installera och montera säkerhetssystem i Stockholmsområdet.


Vi söker dig som har:
  • Gärna gymnasie- eller eftergymnasial utbildning inom el eller teknik
  • Har en bra förståelse/kunskap om el eller larm
  • Intresse för teknik och är teknisk lagd
  • Flytande i både svenska och engelska
  • Gärna tidigare erfarenhet
  • Har B-körkort
Som person söker vi en nyfiken och öppen person med en vilja att utveckla sig och lära nytt. Du ska vara en problemlösare, öppen och hjälpsam med god serviceanda. Du ska gilla den sociala kontakten med våra kunder och självklart älska att ge en bra service. Tjänsten kräver även att du är självgående samt en lyhördhet mot våra kunder.

Här finns möjligheter till att utvecklas inom olika specialistområden då företaget är i en expansiv fas.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Är det dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!
Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Handin på 0733-334311. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar via mail. Ansöker gör du omgående via vår hemsida. www.rubino.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 jan 2021 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rubino Rekrytering erbjuder både företag och organisationer ett lösningsorienterat arbetssätt med partnerskap i fokus sedan 2003. Det viktiga utgångspunkten i vårt partnerskap är att vi har ett gemensamt mål och att rekrytera medarbetare som gör skillnad på sista raden. Oavsett om det är Säljare, Key Account Managers, Säljchefer eller nyckelpersoner i administrativa roller. Vi rekryterar i första hand Stockholm men även i andra delar av Sverige.