Kvalitetsansvarig inom Elektronik

Kvalitetsansvarig inom Elektronik

För kunds räkning söker vi en Kvalitetsansvarig som har erfarenhet av att arbeta med tekniska lösningar inom elektronik och inbyggd teknologi.Vi söker dig som ska vara ansvarig för Företagets kvalitetsarbete, processer, guidelines och certifieringar för produktionen, som redan idag håller en hög kvalitetsnivå.

Dina arbetsuppgifter som Kvalitetsansvarig innehåller en stor variation. Du har kontakt med kunder och svarar på frågor. Du tar emot reklamationer, fångar upp utvecklingsbehov, tar fram åtgärdsplaner samt säkerställer att åtgärderna implementeras. Du följer våra leverantörers processer och kvalitetssäkrar dessa. Vid behov tar du fram instruktioner till våra leverantörer som möter våra krav.

För att lyckas i rollen som Kvalitetsansvarig har du en naturlig förmåga att skapa starka och långvariga relationer både med dina kunder och med dina kollegor. Du har ett stort resultatfokus där du ständigt strävar efter att leverera förstklassig service och jobbar mot att uppnå uppsatta mål. Vi ser också att du som söker rollen som Kvalitetsansvarig är lösningsfokuserad i ditt arbetssätt och lockas av att arbeta i en roll där varje problem är till för att lösas.

Vidare ser vi att du:
  • Har en ingenjörsexamen i grunden, gärna inom elektroteknik eller annan relevant inriktning
  • Har erfarenhet av liknande roll sedan tidigare där du har en djup teknisk relevant inriktning förståelse, samt erfarenhet av support och utveckling
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Har B-körkort
Du välkomnas till ett litet och kompetent team där frihet under ansvar är ett ledord. Du kommer vara del av en innovativ miljö.

Ansvarig för denna rekrytering är Harry Rubino, 073 - 376 39 30. Då urvalsprocessen sker löpande är det bra att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Ansöker gör du via hemsidan www.rubino.se, vi tar ej emot ansökningar på annat sätt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 dec (36 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Rubino Rekrytering erbjuder både företag och organisationer ett lösningsorienterat arbetssätt med partnerskap i fokus sedan 2003. Det viktiga utgångspunkten i vårt partnerskap är att vi har ett gemensamt mål och att rekrytera medarbetare som gör skillnad på sista raden. Oavsett om det är Säljare, Key Account Managers, Säljchefer eller nyckelpersoner i administrativa roller. Vi rekryterar i första hand Stockholm men även i andra delar av Sverige.