House of Control expanderar och söker säljare

House of Control expanderar och söker säljare

I den spännande rollen som säljare hos House of Control kommer du att jobba nära din försäljningschef och övriga kollegor. I linje med företagets strategiska mål kommer din uppgift bestå av att prospektera, boka möten och genomföra möten med nya kunder. Du erbjuder våra kunder House of Control's tjänster som innefattar att företag får kontroll på sina operationella kostnader samt ekonomiska förpliktelser. Vårt unika hjälpmedel till våra kunder är den molnbaserade tjänsten Complete Control. Ditt fokus kommer vara att bearbeta och skapa nya, långsiktiga relationer, och att skapa maximal affärsnytta för våra kunder.

För att lyckas som säljare hos oss är du ambitiös, trygg och driven i att presentera lösningar, gärna i en komplex miljö för olika typer av beslutsfattare. Du är van vid att prospektera på ett strukturerarat sätt, kreativt arbeta fram och driva nya affärsdialoger, avtal och samarbeten på en högre nivå. Du har erfarenhet av B2B-försäljning och motiveras av att jobba mot högt uppsatta mål.

Vi söker dig som är en kommunikativ och lösningsorienterad affärsman/affärskvinnaDu är driven, har en stark initiativförmåga, är förtroendeingivande, har en naturlig affärsmässighet och du skapar långsiktiga affärsrelationer. Du är van vid att skapa resultat genom högt tempo, aktivitet och strukturerad bearbetning av marknaden. Du är trygg i dig själv, ödmjuk inför olika typer av kundbehov och känner dig bekväm i en rådgivande roll som säljare.

Vi erbjuder dig chansen att representera ett bolag i stark tillväxt och med hög ambition. Du kommer att ha en betydelsefull roll som säljare i bolagets tillväxt i Sverige. En stimulerande och utvecklande yrkesvardag i en spännande säljorganisation med högt tempo och stark säljkultur. Du kommer att jobba i ett team med kompetenta och engagerade kollegor i en positiv, dynamisk arbetsmiljö. Hos oss får du stora möjligheter att utvecklas i din roll som säljare och för rätt person väntar mycket goda villkor. Rollen kräver även att du är behärskar svenska och engelska i både tal och skrift, har goda kunskaper i Officepaketet och innehar B-körkort.

I denna rekrytering samarbetar vi med Rubino Rekrytering. Skicka in din ansökan i form av ett personligt brev samt CV. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-76 39 30, alternativt Fredrik Lennmalm på 0708-58 41 35.


Välkommen med din ansökan!House of Controls
affärsidé är att säkra åtaganden och värden, så att vi skapar kontroll och ökade vinster åt våra kunder. House of Control växer snabbt och har utsetts till årets Gasell varje år sedan 2012. Företaget grundades 2006, och det hela började med ett inbrott på Lasse Stens, House of Controls grundare, tidigare företag. Försäkringsuppgörelse blev en mardröm eftersom det inte fanns någon översikt över företagets tillgångar och därmed inte över vad som hade försvunnit. Baserat på grundarens egen dyrköpta erfarenhet skapade han ett verktyg som systematiserar allt ett företag äger och hyr - med pris, funktioner, inköpsdatum, vem som har ingått avtal, vem som förfogar över utrustning m.m. Läs mer:
www.houseofcontrol.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 okt (29 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Rubino Rekrytering erbjuder både företag och organisationer ett lösningsorienterat arbetssätt med partnerskap i fokus sedan 2003. Det viktiga utgångspunkten i vårt partnerskap är att vi har ett gemensamt mål och att rekrytera medarbetare som gör skillnad på sista raden. Oavsett om det är Säljare, Key Account Managers, Säljchefer eller nyckelpersoner i administrativa roller. Vi rekryterar i första hand Stockholm men även i andra delar av Sverige.