Direkt Chark söker säljare till Stockholm med omnejd

Direkt Chark söker säljare till Stockholm med omnejd

Arbetsuppgifter:
Som säljare för Direkt Chark skapar och utvecklar du våra affärsrelationer med såväl nya som befintliga kunder, inom främst dagligvaruhandeln i Stockholm med omnejd. Som säljare och entreprenör skapar du, synlighet och lönsamhet för våra kunder av våra kvalitetsprodukter inom Chark-kategorin. Du besöker dina kunder, presenterar- och säljer in nyheter och kampanjer samt framgång, når du genom ditt affärs mannaskap och frekventa besök, där du återkommande informerar och utbildar dina kunder om våra kvalitetsprodukter. Du ingår i ett säljteam tillsammans med säljkollegor och rapporterar direkt till försäljningschefen.

Vem vi söker:
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som uppsökande säljare eller storkundssäljare inom dagligvaruhandeln och eller FMCG. Det är även meriterande om du har kunskap eller erfarenhet av chark-/delikatesser, gärna som leverantör, grossist eller från butik. Som säljare/affärsman är du social, kommunikativ, förtroendeingivande och en engagerad relationsbyggare. Du utmanas av-, samt är van att arbeta självständigt med eget ansvar. Du är strukturerad och genom energi, driv, kreativitet och uthållighet arbetar du målmedvetet mot uppsatta mål. Du innehar körkort för bil, bor inom distriktet samt talar och skriver obehindrat på svenska.

Direkt Chark erbjuder:
Vi erbjuder dig en utvecklande och spännande säljartjänst i ett företag med stora ambitioner och högt satta mål. Vårt breda samt kvalitativa produktkoncept, vår effektiva produktionsanläggning, medarbetarnas kunnande samt våra starka ägare, säkerställer förutsättningarna för dina förväntade framgångar. Vi erbjuder en heltidstjänst, fast lön, tjänstebil samt övriga sociala förmåner. Du kommer till en trevlig arbetsplats med glada och förväntansfulla medarbetare.

Kontakt:
I denna rekrytering samarbetar Direkt Chark med Rubino Rekrytering. För frågor angående tjänsten kontaktar du rekryteringskonsult Carl-Erik Wallin som är vår kontaktperson. Tel: 0733-748286 eller på carl-erik.wallin@rubino.se Då urvalet sker löpande ombedes du snarast skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan

Direkt Chark AB omsätter 200 miljoner och har ca 70 anställda, med huvudkontor i Göteborg. Grundtanken är att genom hög kompetens, smarta inköp, effektiv organisation, riktigt bra logistik och en modern tillverkningsprocess kunna erbjuda bra charkprodukter till ett förmånligt pris. Direkt Chark AB utvecklar, marknadsför och producerar charkvaror under varumärket Delikat. Direkt Chark AB är ett dotterbolag till Erik Thun AB som är verksam inom Aircraft Leasing, Shipping, Chark och Ship Agency. Koncernen omsätter ca 1,5 miljarder och har ca 600 anställda.. www.direktchark.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 nov 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rubino Rekrytering erbjuder både företag och organisationer ett lösningsorienterat arbetssätt med partnerskap i fokus sedan 2003. Det viktiga utgångspunkten i vårt partnerskap är att vi har ett gemensamt mål och att rekrytera medarbetare som gör skillnad på sista raden. Oavsett om det är Säljare, Key Account Managers, Säljchefer eller nyckelpersoner i administrativa roller. Vi rekryterar i första hand Stockholm men även i andra delar av Sverige.