​Säljare Södra Stockholm

​Säljare Södra Stockholm

Säljare Södra Stockholm

Vi söker
en driven Säljare, som vill hjälpa våra kunder att stoppa inbrott, stöld och skadegörelse inom distriktet södra Storstockholm och södra Mälardalen.

I rollen
så kommer du att driva och ansvara för försäljningen på ditt område i första hand i eget företag. Kunderna är i huvudsak större byggbolag som genomför byggprojekt på ditt distrikt. De kunder vi arbetar med är exempelvis: Skanska, Serneke, NCC, Veidekke, Peab etc.Du utgår från hemmet och besöker kunderna ute på sina arbetsplatser. Våra produkter och tjänster är enkla att hantera för både stora och små arbetsplatser. Lösningarna ger ett effektivt skydd och är väldigt lätta skräddarsy, vilket gör våra lösningar mer intressanta för kunderna. Idag larmar Videotech cirka 700 arbetsplatser runt om i Sverige.
I rollen så rapporterar du direkt till vår försäljningschef.

För att lyckas
i rollen så måste rätt person vara van vid att prospektera, boka och genomföra sina besök i tidigare roller. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande försäljning med goda resultat. Du måste ha en resultatinriktad profil och en vinnarinstinkt för att lyckas. Du behärskar svenska och engelska och har körkort.

Vi erbjuder
en roll med goda möjligheter att lyckas i ett team som är resultatorienterat och drivet. Rätt person kommer att få möjlighet att få en flygande start via ett effektivt affärssystem med bra leads som verkligen genererar affärer. Du kommer att ha en god möjlighet att göra en spännande resa både personligt och ekonomiskt, samt ges att möjlighet att planera och styra din egen tid och arbete.

Du kommer få
en bra inskolning, träning och genomföra sambesök med kollegor för att bli trygg och bekväm i rollen. Vi ser i första hand att du jobbar som konsult från eget företag.

För mera information
, läs mera om bolaget på www.videotech.se och titta gärna igenom videon som beskriver bolagets tjänster, https://videotech.se/video/

Vill du veta mer
om tjänsten, är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930 eller Karin Handin på 0733-334311.

Ansöker
gör du snarast då vi intervjuar löpande via www.rubino.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 dec 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rubino Rekrytering erbjuder både företag och organisationer ett lösningsorienterat arbetssätt med partnerskap i fokus sedan 2003. Det viktiga utgångspunkten i vårt partnerskap är att vi har ett gemensamt mål och att rekrytera medarbetare som gör skillnad på sista raden. Oavsett om det är Säljare, Key Account Managers, Säljchefer eller nyckelpersoner i administrativa roller. Vi rekryterar i första hand Stockholm men även i andra delar av Sverige.