Njut av ett flexibelt schema, enkla betalningar och glädjen som uppstår från att få betalt från att leka med hundar. Gå med i världens största nätverk av 5-stjärniga hundvakter och hundrastare och börja tjäna pengar på att rasta hundar nära dig.

Hur det fungerar: Är du redo på att få betalt för att leka med hundar? Följ stegen nedan för att komma igång.

Skapa din profil: Berätta för oss vad som gör dig en enastående hundvakter och inkludera detaljer om din erfarenhet med hundvaktning. Ladda upp bilder i hög kvalitet på dig, dina hundar och ditt hem.

Vänta på granskningen: Vi granskar din profil, och om och när den godkänts, grattis! Din profil är nu live, och hundägare kan nu börja skicka förfrågningar till dig.

Dags för business: Njut av automatiska betalningar på vår säkra plattform och hur flexibelt det är att välja dina egna priser och schema.

Få support: Vi finns här för att hjälpa dig dygnet runt, vi ger dig åtkomst till utbildning och ett helt lag som tar hand om din framgång.

Vanliga Frågor:

Varför bör jag bli en hundvakt på Rover? Vi tror att alla bör ha möjligheten att uppleva en hunds kärlek. Hundvaktning är ett bra sätt att tjäna pengar på. Det är ett roligt sätt att tjäna extrapengar på, det passar i synnerhet personer som redan arbetar hemifrån. Du kan passa hunden hemma hos hundägaren, ta hunden på en promenad eller ta hand om den på hemmaplan. Fler hundvakter på Rover anser sig vara entreprenörer, eftersom att du kan driva din egen verksamhet via Rover med stödet av ett större företag bakom dig.
Vad krävs för att bli en hundvakt på Rover?
Nummer ett: älska hundar! Du kommer även att behöva antingen kunna ta hand om hundar hemma hos dig eller hemma hos någon annan, samt ha den senaste versionen av Rovers IOS- eller Android-app. Du måste vara över 18 år och vara bosatt i Sverige. Våra hundvakter kommer från flera olika bakgrunder, från kontorsarbetare till personer med mer ovanliga karriärval. Tänk på att din tidigare arbetserfarenhet inte spelar någon roll för oss, det som spelar roll är att du passar in i kraven vi precis nämnde. Rover är även bra för dig som arbetar hemifrån eller för studenter, precis tagit examen eller har tagit pension. Veterinärer eller veterinärassistenter kan även tjäna extrapengar på Rover samtidigt som de blir bättre på sitt andra yrke.

Kostar det något att bli hundvakt på Rover?Det är kostnadsfritt att skapa en profil på Rover, och du behåller 85% av allt du tjänar! De andra 15 procenten hjälper oss täcka förmåner för hundvakter, inklusive betalningsavgifter och marknadsföring av hundvakter på Rover, samt Rovers kundtjänst, vårt Tillits- och Säkerhetsteam, samt viktigt underhåll av vår webbplats och produktförbättringar.