Marknadsassistent med säljfokus sökes till Rohde & Schwarz i Stockholm

Marknadsassistent med säljfokus sökes till Rohde & Schwarz i Stockholm

Rohde & Schwarz Sverige AB behöver förstärka organisationen med en försäljningsinriktad marknadsassistent till kontoret i södra Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.Arbetsbeskrivning
Du kommer framför allt att vara en viktig del av den svenska säljorganisationen, koordinera och delta aktivt i sälj- och marknadsaktiviteter samt vara supportfunktion åt säljteamet på den svenska marknaden. Du kommer även att koordinera marketing automation aktiviteter på nordisk basis och ingå i den nordiska/europeiska marketing gruppen. Dina arbetsuppgifter är varierande och innefattar bl.a följande:
  • Support till säljarna med leadshantering, mötesbokning, kunduppföljning på telefon, offertskrivning samt uppdatering av vår kunddatabas
  • Annonsering, utskick samt uppdatering av hemsidan
  • Koordinering av såväl lokala som nordiska marknadskampanjer, mässor, seminarium och kundevent samt deltagande i många av dessa aktiviteter
  • Delaktighet i planering och verkställande av marknadsbudget
  • Ansvar för beställningar av internt produktmaterial, kontorsmaterial samt give-aways
Kvalifikationer
Vi tror att du har minst ett par års arbetslivserfarenhet samt gärna någon form av utbildning inom marknadsföring eller kommunikation. Då vi arbetar med tekniskt komplexa produkter inom elektronik/telekom ses det meriterande med någon form av teknisk utbildning eller arbetslivserfarenhet inom området. För denna rekrytering lägger vi dock fokus framförallt på dina personliga egenskaper. Som person tror vi du är:
  • Social, prestigelös och orädd
  • Serviceinriktad och kundorienterad
  • Flexibel och ödmjuk med självförtroende
  • Resultatinriktad, självgående och uthållig med säljförmåga
Rohde & Schwarz Sverige AB är en arbetsplats karaktäriserad av stort engagemang och stark teamkänsla och dina insatser blir viktiga för vår fortsatta framgång. Vi erbjuder goda förmåner som företagshälsovård, tjänstepension och ett givmilt friskvårdsbidrag. I Sverige finns vi i Södra Stockholm samt i Göteborg och Lund.

Information

Sista ansökningsdag: 2020-01-31. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Om du har frågor kring tjänsten, kontakta General Manager Kristoffer Hermansson på 08-605 19 24 alternativt kristoffer.hermansson@rohde-schwarz.com. För mer information om Rohde & Schwarz, besök www.rohde-schwarz.se.

Om oss
Rohde & Schwarz-koncernen med huvudkontor i München utvecklar, tillverkar och marknadsför test- och mätinstrument, kommunikationsutrustning samt IT och kryptolösningar. Våra kunder verkar bland annat på marknader för mobil radiokommunikation, broadcasting, EMC-test, HF-test, signalspaning och frekvensövervakning. Rohde & Schwarz är Europas största tillverkare av elektronisk test och mätutrustning. Rohde & Schwarz etablerades för över 80 år sedan och har dotterbolag och representanter i över 70 länder. Koncernen har 12000 anställda och omsätter årligen ca 2,5 Miljarder Euro. Ungefär 80 % av omsättningen genereras utanför Tyskland. Rohde & Schwarz Sverige AB är ett helägt dotterbolag i koncernen och ansvarar för hela produktlinjen på den svenska marknaden.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)