Projektledare till Rockstore Engineering, Stockholm

Projektledare till Rockstore Engineering, Stockholm

Projektledare / Projekteringsledare
Stockholm


Vi söker dig som har ett stort intresse och erfarenhet av projektledning och projekteringsledning inom infrastrukturområdet. Vi är ett personalägt bolag med knappt 20 anställda. Hos oss erbjuds du ett spännande och utmanande arbete där du arbetar självständigt men med god uppbackning av kollegor.

Om tjänsten

I rollen som projektledare / projekteringsledare representerar du kunden, som oftast är en av Stockholms kranskommuner eller Stockholm stad. Uppdragen är av varierande karaktär och i olika skeden av byggprocessen. Uppdragen består av allt ifrån att driva stadsutvecklingsprojekt till mindre ombyggnader av gator och parker. Beroende på projektets storlek kan du i rollen som projektledare ibland även ansvara för projekteringsledningen. I större projekt kan du ha rollen som enbart projekteringsledare. Uppdragen bedrivs till stor del ute hos kunden men även i våra fina lokaler i Årstaberg.

Som projektledare / projekteringsledare drivs du av att få teamet att arbeta åt samma håll och du har helhetsansvar för projektets ekonomi, tidplan och kvalité.

Dina erfarenheter
 • Du är civilingenjör eller högskoleingenjör eller med motsvarande kompetens
 • Du har minst fem års branschrelaterad erfarenhet
 • Du arbetar idag på ett konsult-, entreprenadbolag eller i en beställarorganisation inom infrastruktur
 • Du har erfarenhet av projektledning och projekteringsledning
 • Du har god kunskap om AMA anläggning, entreprenadjuridik och ekonomistyrning
 • Det är meriterande att ha gått en projektledningsutbildning
 • Det är meriterande att ha arbetat åt kommunala beställare
Vem är du
 • Du är strukturerad och kan organisera och prioritera ditt och andras arbete
 • Du har god förmåga att kommunicera med beställare och entreprenörer i tal och skrift
 • Du är social, positiv och bidrar med energi och glädje
 • Du är professionell, pålitlig och punktlig
Varför jobba hos Rockstore?

Du får vara en del av ett företag där alla värnar om varandra och det finns en stark vi-känsla. Du får arbeta i projekt av varierande storlek och karaktär och har själv möjlighet att vara med och påverka valen. Vi är måna om att alla ska må bra och arbetar aktivt med att varje medarbetare ska ha en lagom arbetsbelastning. Rockstore är ett mindre företag där du har stor möjlighet att påverka både din egen och företagets utveckling.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss gå in på https://career.masterhelp.se/rockstore

Kontakt och ansökan

För frågor om tjänsten, välkommen att kontakta Maria Mogensen, VD, på 070-4317844.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget

Rockstore Engineering AB är ett personalägt teknikkonsultföretag som grundades 1980. Rockstore erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom samhällsbyggnad och specifikt mark- och anläggningsområdet. I dagsläget är vi knappt 20 anställda samt samarbetar med ett stort antal underkonsulter.

Vi arbetar främst med bygg- och projektledning inom väg och anläggning. Men vi erbjuder en mycket stor bredd av tjänster från tidiga utredningar till avslutande driftskede. Rockstore har konsulter för bland annat projekteringsledning, kalkyler, förfrågningsunderlag, upphandling, BAS-P, kontrollansvarig enligt PBL och besiktning. Genom samverkan kan vi även åta oss att utföra uppdrag inom exploateringsstöd, vibrationsmätning, riskanalys, geodetisk mätning, landskapsarkitektur, trafiklösningar med mera. Exempel på arbetsområden vi är verksamma inom är gata, spårväg, park, lekplats, hamn- och kajanläggning samt ledningar (VA, fjärrvärme, gatubelysning).
Mer info
Kontaktperson Intenso Teknikrekrytering AB
Telefon 031-704 51 77
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.intenso.se/sv
Sista ansökningsdag 7 aug 2022 (78 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.