Analytiker och Implementeringsspecialist till Rocket Revenue

Analytiker och Implementeringsspecialist till Rocket Revenue

Har du en passion för att ständigt utveckla och utmana dig själv och företaget? Trivs du i en dynamisk och föränderlig arbetsmiljö? Sök då tjänsten som Analytiker och implementeringsspecialist till Rocket Revenue idag!

OM TJÄNSTEN:
Rocket Revenue växer så det knackar och söker nu efter en motiverad och passionerad person till deras team. Tillsammans med dem söker vi nu efter en Analytiker och Implementeringsspecialist. Som en del av teamet kommer du ansvara för implementeringsprojekt, identifiera nya affärsmöjligheter, handleda juniora kollegor i teamet samt ta dig an deras med komplexa kundsamarbeten. Du kommer vidare arbeta mer strategiskt genom att leda kunden mot att bygga en datadriven organisation med rätt uppsättning spårningar, KPI: er, processer och verktyg.

ARBETSUPPGIFTER:
 • Arbeta med bolagets mest komplexa projekt, göra det möjligt för deras kunder att få maximalt värde från sina analysplattformar
 • De kunden råd om nästa steg i spårning och analys för att sedan leda kunden mo det
 • Leda och genomföra analys- och spåringsprojekt
 • Leverera och implementera tekniska spårningslösningar med hjälp av verktyg som Google Analytics och Google Tag Manager
 • Arrangera workshops för att samla in affärskrav för analysplattformen och översätta kundens affärsmål till en spårningsplan med mätbara KPI:er
 • Visualisera data genom att sätta upp instrumentpaneler och KPI-rapportering
 • Förbereda och presentera djupgående analysrapporter för kunder
VI SÖKER DIG SOM:
För att du ska trivas och lyckas i rollen söker vi dig som har,
 • Minst två års erfarenhet i en liknande roll där du använt Google Analytics och Google Tag Manager för webb och applikation
 • Erfarenhet av att sätta upp dashboard och rapportera in DataStudio, PowerBi, Tableau samt andra visualiseringsverktyg
 • Kunskap i databasspråk (T.ex. SQL) eller viljan att lära sig
 • Erfarenhet i Google Cloud plattform eller viljan att lära sig
 • Goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används internt i bolaget
För att trivas och lyckas i rollen på Rocket Revenue är det viktigt att du delar passionen för att ständigt vilja utvecklas och utmana dig själv, det är viktigt att du trivs i en dynamisk och föränderlig miljö, Rocket Revenues kultur är deras allt. Vi säker därför dig som är en lagspelare, som är självsäker men samtidigt ödmjuk. Utöver detta tror vi att du har en passion för data, djupt tekniskt kunnande, men framförallt är du en problemlösare med ett analytisk och nyfiket tänk.

OM KUNDFÖRETAGET:
Sedan 2015 har Rocket Revenue hjälpt företag att omvandla och optimera sin marknadsföring till en maskin för lönsam tillväxt. De använder kraften i Facebook, Google och andra digitala plattformar för att öka sin kunds tillväxt. De håller sina kunders händer när Apple uppdaterar iOS och när cookies dör. De trycker på knappen när det är dags att starta Black Week, och de berättar gärna för kunden när det är dags att sluta.

Förra året gav deras 200 kunder dem 8,4 av 10 i kundnöjdhet, några av de hade ökat sin tillväxt med 1000% tack vare strategin Rocket Revenue utvecklat, Rocket-strategin. Läs mer här.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du erbjuds en anställning direkt hos Rocket Revenue

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående/Enligt överenskommelse
 • Placering: Stockholm/Helsingborg (hybrid)
 • Rekryteringsansvarig: Elin Dahlqvist
 • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Databasadministration, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 20 jan 2023 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?