Säljare / Account Manager till Roca Industry, Stockholm

Säljare / Account Manager till Roca Industry, Stockholm

Säljare / Account Manager

Stockholm

Vi befinner oss mitt i en spännande tillväxtresa och söker dig som vill bidra till vår fortsatta framgång - från produktion till försäljning utan fördyrande mellanled. Välkommen till ett företag som äger hela processen.

Om tjänsten

I rollen som Account Manager får du vara med och bygga vidare på ett affärsområde med stor potential. Du kommer att arbeta med både uppsökande av nya kunder samt vårda och utveckla befintliga kundrelationer som är glasmästerier, inramningsföretag, glasfasadföretag och snickerier. Kunderna är alltifrån enskilda enheter till kedjor.

Du planerar och genomför kundpresentationer, skapar passande erbjudanden och driver hela säljprocessen från start till avslut samt uppföljning - med fokus på att utveckla dina kunders affär. Du kommer att bistå dina kunder med säljfrämjande råd/utbildningar och stöd samt introducera nya produkt- och sortimentslanseringar på ditt geografiska område - Sverige.

Din profil

För att lyckas som Account Manager hos oss på ROCA brinner du för att påverka och skapa. Vi söker dig som är förtroendeingivande handlingskraftig och strukturerad samtidigt som du är ödmjuk och prestigelös. Du har ett stort intresse av tekniska produktlösningar och kan snabbt sätta dig in i tekniska frågeställningar.

Vi söker dig som:
  • Har ett eller ett par år relevant säljerfarenhet, gärna tekniskt inriktad
  • Är van att planera och disponera din egen tid
  • Trivs av att arbeta på fältet och på ett digitalt vis
  • Har ett högt inre säljdriv som brinner för att göra affärer
  • Kan bygga och utveckla starka kundrelationer
Vi erbjuder dig:
  • Att få ta plats i vår digitala resa från traditionell försäljning till modern försäljning med CRM och marketing automation processer
  • En fri roll med fokus på tillväxt och utveckling
  • Personlig- och yrkesmässig karriär
  • Ett stimulerande arbete i en trivsam organisation med högt i tak och ambitiösa kollegor som värnar om varandra
Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolens Rekryteringskonsult Daniel Bjerndal. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Daniel på 0720920963.

Urval sker löpande så ansök redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 17 mars 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ROCA Industry AB med huvudkontor i Stockholm, Tyresö tillverkar designar och marknadsför kvalitetsprodukter för marina och industriella applikationer. Under ett antal år har ROCA framgångsrikt växt inom segmentet glasbeslag, då vi har lagt ett stort fokus på att själva designa och producera en mängd nya beslag. ROCA är ett familjeägt företag med kontor i Finland, Tyskland, Danmark, Kina samt Taiwan.

sökord: säljare, försäljare, försäljning, utesäljare, fältsäljare,